2008-03-30

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ... ΖΗΤΑ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛ.

http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15322&m=A01&aa=1
Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ;
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΨΥΧΑΡΗΣ

""..Είναι ασφαλώς πρόωρο να μιλήσει κανείς για ανάκαμψη, αλλά πιθανώς ο δικομματισμός να αποδειχθεί εφτάψυχος - με το ΠαΣοΚ να διεκδικεί και πάλι την εξουσία! ...""

Αητήν την φορά ο ΔΟΛ ή χτυπά προς ΔΕΞΙΑ για να πάρει και άλλα, ή χτυπά προς αριστερά που είναι σίγουρα "λεφτά" (Αλαβάνος - ΤΙΤΑΝ και ΣΙΑ)

ΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ... Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ καρ-ΑΜΑΝ-λή, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΤΕ!

http://press-gr.blogspot.com/2008/03/blog-post_5679.html

""Κυριακή, Μάρτιος 30, 2008
Προς τον Υπουργό Υγείας...
.
...και την Πρόεδρο του ΤΑΠ ΟΤΕ. Αφορά υλικά Για Θεραπείας Ινσουλίνης. Δωρεάν Υγεία με Χρήματα των Ασφαλισμένων;;;.Γράφει ο Βαγγέλης Νικολάου.Η γυναίκα μου είναι ασφαλισμένη στο ΤΑΠ ΟΤΕ περίπου 20 χρόνια. Πάσχει από Ζαχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται καθημερινά μετρήσεις για τον έλεγχο του ζαχάρου.Την παρακολουθεί η Ιατρός Ενδοκρινολόγος, Διαβητολόγος του Κρατικού Νοσοκομείου Αλεξάνδρα. Πριν από τρεις μήνες έμεινε έγκυος και σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται, 6 μετρήσεις την ημέρα για το ζάχαρο και πέντε ενέσεις ινσουλίνης.Στις έγκυες γυναίκες είναι πολύ σημαντικό το ζάχαρο να είναι σε φυσιολογικές τιμές και για την υγειά αυτών και ακόμα περισσότερο του εμβρύου. Αυτό συνεπάγεται τα κάτωθι υλικά με το αντίστοιχο κόστος.1. 6 ταινίες μέτρησης Contour την ημέρα επομένως 6 Χ30 = 180 μηνιαίως.2. 6 βελόνες Ascensia Microlet για τρύπημα ήτοι 6 Χ30 = 180 μηνιαίως.3. 5 βελόνες την ημέρα για τις ενέσεις ινσουλίνης. 5Χ 30 = 150 μηνιαίως50 ταινίες Contour στοιχίζουν 37€, άρα 180 Χ 0,75 = 135 € το μήνα.100 βελόνες Ascensia Microlet στοιχίζουν 10 € άρα 180 Χ 0,1 = 18 € το μήνα.100 βελόνες Novofine στοιχίζουν 19€ άρα 150Χ0,19 = 28,50 € μήνα.Χρειάζονται συνολικά 181,50 € το μήνα για τα παραπάνω.Τα παραπάνω μας τα χορηγεί το ΤΑΠ ΟΤΕ , αφού περάσουν από επιτροπή ιατρών και εγκριθούν.Έχουμε καταθέσει την αίτηση από 30 Ιανουαρίου, σήμερα 28/03/2008 μας είπαν πως δεν τα έχουν εγκρίνει και να επικοινωνήσουμε ξανά, μετά της 10 Απριλίου. Έχουμε πληρώσει μέχρι σήμερα περίπου 400 € χωρίς να έχουμε πάρει έστω και 1€.Αυτή είναι η δωρεάν υγεία και οι κοινωνικές παροχές του Κράτους προς τους Ασφαλισμένους, που πληρώνουν ανελλιπώς την εισφορά στα ταμεία τους????Όταν για ένα απλό υπέρηχο για την εγκυμοσύνη, πληρώνουμε 60€ και το ταμείο μας δίνει 8€;Θα μου πείτε πολλά είναι και αυτά και για να μη μπαίνουν μέσα τα ασφαλιστικά ταμεία καλό θα είναι να κοπούν και αυτά. Τα χρήματα μας τα έκαναν ομόλογα και τα έφαγαν, πού να περισσέψουν για παροχές;Πολύ φοβάμαι πως αργά η γρήγορα η Γαλλική Επανάσταση θα επαναληφθεί γιατί οι ανισότητες είναι τόσο μεγάλες που μας πνίγει το δίκαιο.------------------------------------------""

"...Πολύ φοβάμαι πως αργά η γρήγορα η Γαλλική Επανάσταση θα επαναληφθεί γιατί οι ανισότητες είναι τόσο μεγάλες που μας πνίγει το δίκαιο..."! Φίλε μου εδώ στην Γαλλία ασχολούνται με τα ... μπούτια της κας Προέδρου και εσύ ψάχνεις για επαναστάσεις. ΔΕΞΙΑ και καρ-ΑΜΑΝ-λή δεν ψήφισες, καλά να πάθεις!
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΗΜΙΤΗ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ 2 ΣΠΙΤΙΑ, 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, 2 ... ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ). ΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΦΤΩΧΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ.

2008-03-29

ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-ΛΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

http://greece-salonika.blogspot.com/2008/03/blog-post_9343.html

""
Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2008

"Πρωταθλήτρια Φεβρουαρίου" στην...ακρίβεια!

Η Ελλάδα αναδείχτηκε κατά τον δεύτερο μήνα του έτους «πρωταθλήτρια» στην Ευρωζώνη όσον αφορά στις αυξήσεις που σημειώθηκαν στα καύσιμα και στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ.
Την ανιούσα πήραν, επίσης, οι τιμές σε πολλούς άλλους ζωτικούς κλάδους της καθημερινότητας εξαιτίας του «εκτροχιασμού» του πληθωρισμού..
Στη χώρα μας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat, οι υπηρεσίες και τα "προϊόντα σε έντεκα από τις δώδεκα κατηγορίες για τις οποίες έχουν γίνει συγκρίσεις ακρίβυναν".
Σε τέσσερις μάλιστα από αυτές οι αυξήσεις ξεπέρασαν το ύψος του εναρμονισμένου πληθωρισμού που έκλεισε στο 4,5% (και ήταν ο τρίτος υψηλότερος στην Ευρωζώνη) έναντι 3,3% στο σύνολο των 15 κρατών-μελών (από 3,2% τον Ιανουάριο).
Τα... χειρότερα για τα ελληνικά νοικοκυριά δυστυχώς δεν έχουν ακόμη τελειώσει, αφού όπως εκτιμά η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ο πληθωρισμός παρέμεινε και τον προηγούμενο μήνα καθηλωμένος στα υψηλότερα επίπεδα της τελευταία εξαετίας (εκτιμάται ότι κυμάνθηκε μεταξύ 4,3% και 4,5%). Το πετρέλαιο θέρμανσης, η αμόλυβδη βενζίνη και το ηλεκτρικό ρεύμα «πέταξαν» τον Φεβρουάριο κατά 12% έναντι κοινοτικού μέσου όρου 4%. Ακολούθησε σε αρνητική επίδοση η Σλοβενία με 10%.
Τα τρόφιμα και μη αλκοολούχα ποτά ανατιμήθηκαν κατά 6,5% και οι μεταφορές κατά 5,3%.
Σύμφωαν με την κοινοτική στατιστική υπηρεσία, περισσότερα ευρώ έκαναν από τις τσέπες μας... φτερά για την εκπαίδευσή μας, καθώς δίδακτρα και σχολικά είδη ακρίβυναν κατά 4,6%.
Tόσο οι υπηρεσίες των ξενοδοχείων και των εστιατορίων όσο και η διασκέδαση και η πολιτιστική μας επιμόρφωση, που «τσίμπησαν» κατά 4,3% και 1,7%, αντίστοιχα.
Τα πάνω τους πήραν και οι υπηρεσίες στον κλάδο της Υγείας που ανατιμήθηκαν κατά 3,3%, ενώ ακριβότερος κατά 2,7% έγινε ο εξοπλισμός και η συντήρηση του σπιτιού.
Αντίθετα, προς όφελος των καταναλωτών λειτούργησε και πάλι ο ανταγωνισμός που διέπει τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών (-4,3%).""

"...στα καύσιμα και στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ..." ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ... ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-ΛΗΣ.


ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤ1, ΕΓΙΝΕ ΔΕΞΙΟ-ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-ΛΗ

http://prezatv.blogspot.com/2008/03/blog-post_8164.html

Σάββατο, Μάρτιος 29, 2008, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 12:02 πμ
Δυστυχως καποιες φορες,
παρολο που οι νομοι εχουν γραφτει για ολους,
"καποιοι",εχοντας αποκτησει τη δυναμη του μεσου,
μπορουν να ξεφευγουν με εντεχνους τροπους
απο αυτους,συνεχιζοντας ανενοχλητοι
το επιχειρηματικο εργο τους.

Ετσι λοιπον,ο ιδιοκτητης του ομιλου Antenna,
με ψηφους 2 προς 1,κριθηκε αθωος,
αναφορικα με υπόθεση κακουργηματικης πραξης,
εκδοσης ψευδους βεβαιωσης
απο το Λιμεναρχη Ερμιονιδας...

Μαλιστα,ο ιδιος επιχειρηματιας
ειχε καταδικαστει στο παρελθον και για αλλα αδικηματα,
απο τα οποια ειχε κριθει και παλι αθωος...

Αυτη ειναι λοιπον Κυριοι,
η Αδιαφθορη και Αμεροληπτη
Ελληνικη Δικαιοσυνη του 2008.

Τολμαει καποιος πολιτικος,
να αμφισβητησει επισημα,τ
ην αποφαση του δικαστηριου;;;


ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2008""


Η ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-ΛΗ.

Κουκουλώνουν τις μίζες της Siemens...

http://press-gr.blogspot.com/2008/03/siemens.html


""...οι Γερμανοί με αντάλλαγμα την εκχώρηση του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom! Αποκάλυψη - σοκ του Press-gr για το παρασκήνιο.....
Η μεταβίβαση του 20% -και κατα πως φαίνεται και της διοίκησης- του ΟΤΕ στην γερμανική Deutsche Telekom έχει πολλές αθέατες πλευρές. Αυτά που ακούμε να καταγγέλονται τις τελευταίες ημέρες μπορεί να είναι σοβαρά, αλλά η "ταμπακιέρα" είναι άλλη.
Για την "μετάβαση" του ΟΤΕ στον έλεγχο της Deutsche Telekom έχει εκδηλωθεί σαφές ενδιαφέρον και από την γερμανική κυβέρνηση. Και η συμφωνία αυτή συνδέεται με ένα άλλο καυτό θέμα. Με το σκάνδαλο της Siemens και την υπόθεση με τις μίζες που μοιράστηκαν από την γερμανική εταιρεία σε παράγοντες της ελληνικής πολιτικής ζωής.
Πληροφορίες που έχουν φθάσει λοιπόν από το εξωτερικό στην Ελλάδα αναφέρουν ότι η γερμανική πλευρά διαμήνυσε ότι η πρόοδος των ερευνών για τις μίζες της Siemens εξαρτάται από τις εξελίξεις στο θέμα του ΟΤΕ.
Με απλά λόγια, το "μήνυμα" είναι το εξής: Για να κουκουλωθεί το σκάνδαλο της Siemens που απειλεί, σχεδόν στο σύνολό του, το ελληνικό πολιτικό σύστημα, προϋπόθεση είναι να περάσει ο ΟΤΕ στον έλεγχο της Deutsche Telekom.
Αμφιβάλετε ότι στο τέλος αυτό θα γίνει;""

ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Ο ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-ΛΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ... ΑΥΓΑ.
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΓΑ....ΣΤΕ (ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-ΛΗ), ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΙ)!

Στριπτίζ προς ...τιμή βουλευτή της ΝΔ της Κεφαλλονιάς!!!

http://press-gr.blogspot.com/2008/03/blog-post_1724.html

http://aliadakefalonias.blogspot.com/

Τα σχόλια περιττά!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-ΛΗ.

ΛΕΦΤΑ, ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΟΣΙΑ.

ΑΠΟΡΙΑ! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ VIDEO. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-ΛΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΕΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ" ΗΔΗ!

2008-03-14

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

http://greece-salonika.blogspot.com/2008/03/blog-post_13.html

""-mail z*******s@tellas.grαπό τον κ.Γιάννη Ζωχιό,πρώην Αντιπρόεδρο ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΥΝΗΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗΗ Κόρη της υπουργού Πετραλιά και ο τ. ΓΓ του υπουργού Αλογοσκούφη!!!!Έτσι υλοποιείται η προβοκάτσια ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..Χθες, το ΕΒΕΑ (Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) ανακοίνωσε ότι μήνυσε τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και ζητά απαγόρευση των απεργιών.Υποτίθεται ότι αυτή η κίνηση εξυπηρετεί τα μέλη του, δηλαδή τους γονείς, τα αδέλφια, τα παιδιά, τους συγγενείς και φίλους των απεργών.Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;- Πρόεδρος ΕΒΕΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ. Τέως Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας, δηλ. του Αλογοσκούφη που παραιτήθηκε για να υλοποιήσει τις πολιτικές ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στα επιμελητήρια. Ταυτόχρονα είναι μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ. Δηλαδή υπεύθυνος για το κατάντημα ΔΕΗ και αποφασίζει πως θα γίνονται οι διακοπές.. Αυτός που αποφάσισε να αυξηθεί το ρεύμα (και στα μέλη του) 17%, αν και είχε εισηγηθεί η αύξηση να είναι 30%.- Γενική Γραμματέας ΕΒΕΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Κόρη της υπουργού Απασχόλησης ΦΑΝΗΣ ΠΑΛΗ-ΠΕΤΡΑΛΙΑ, που τσαλαπατά τα ασφαλιστικά δικαιώματα. Είναι Διευθύνων σύμβουλος της οικογενειακής επιχείρησης «ΠΑΛΛΗΣ ΑΒΕΕ» και, το άλλο σημαντικό, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.Να λοιπόν ποιοι είναι οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες.Να ποιοι υλοποιούν την προβοκάτσια Καραμανλή με κω-δικό «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ».Να ποιοι χρησιμοποιούνται για να εμφανίζεται ότι η κοινωνία αγανακτεί κατά των Απεργών.Μαζί, διαπλεκόμενοι (ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ κατά Καραμανλή) δημοσιο-γράφοι με επικεφαλής τον Π. Σ., άξιο τέκνο της ΝΔ. Άρ-παξαν το… Ταμείο με αντάλλαγμα να τσακίσουν τους απεργούς.Ταυτόχρονα εκβιάζουν ή… τάζουν σε στελέχη της ΔΑΚΕ για να σπάσουν την απεργία."""

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ. ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ"), ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

Συνεχιζει το καταστρεπτικο της εργο στο χωρο της παιδειας,η κυβερνηση της Νεας Δημοπρασιας

ΠΑΙΔΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ,ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ...

http://prezatv.blogspot.com/2008/03/blog-post_14.html

""Συνεχιζει το καταστρεπτικο της εργο στο χωρο της παιδειας,η κυβερνηση της Νεας Δημοπρασιας,μειωνοντας τις θεσεις των εισακτεων στα κεντρικα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χωρας,ενω παραλληλα αναβαζει τις βασεις,με σκοπο οι υποψηφιοι να ΜΗΝ μπουν στις σχολες της πρωτης επιλογης τους και ετσι να στραφουν στο χωρο της ιδιωτικης παραεκπαιδευσηςκαι των εξαιρετικα χαμηλων μορφωτικων υπηρεσιων,που προσφερουν τα διαφορα ΙΕΚ ή ιδιωτικα Πανεπιστημια,αμφιβολης αξιοπιστιας.Δυστυχως,οι νταβατζηδες των μεγαλων ιδιωτικων εκπαιδευτηριων,εχουν πληρωσει τοσο καλα το προεκλογικο αγωνα της Νεας Δημοκρατιας και καποιων βουλευτων της,με αποτελεσμα η κατα τα αλλα εκλεγμενη απο το λαο κυβερνηση,να μην εχει τα περιθωρια αντιδρασης.Το εχουμε ξανα πει και θα το λεμε μεχρι να πεθανουμε.Καμια κυβερνηση ανα τον κοσμοδεν θελει να εχει μορφωμενους πολιτες,ωστε να μην μπορουν να αντιδρουν στα σχεδια της.Και η Νεα Δημοκρατια,ειναι μια απο αυτες τις κυβερνησεις...ΠΡΕΖΑ TV14-3-2008""

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ καρ-ΑΜΑΝ-λή. ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ καρ-ΑΜΑΝ-λή

http://press-gr.blogspot.com/2008/03/blog-post_5204.html

""Για το θέμα που δεν προβλήθηκε...
.Σχετικά με το
"Το θέμα που δεν προβλήθηκε..." (Της Ε. Πογιαντζή) αλλά και το συναφές σχόλιο που θα διαβάσετε, αμέσως πιο κάτω, οι grbloopers team μας έστειλαν (και τους ευχαριστούμε!) και το σχετικό video. Το είχαμε βάλει και παλιότερα, αλλά μπορείτε και τώρα να το (ξανα)δείτε...""

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ καρ-ΑΜΑΝ-λή /// ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗ ΔΕΝ (ΣΥΓ)ΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ «ΝΕΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ»

ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ-κοσμάκης

Προς κ. Λαζόπουλο (2‏)...
http://press-gr.blogspot.com/2008/03/2.html
""Μήπως έχετε λησμονήσει το ρόλο του καλλιτέχνη και βρίσκεστε σε διατεταγμένη υπηρεσία;
Γράφει η Έλλη Παπαθανασίου..
Κύριε Λαζόπουλε,
Αφού πρώτα ομολογήσω ότι εξακολουθώ να σας θεωρώ έναν ευφυή άνθρωπο, θέλω εκ νέου να μοιραστώ μαζί σας καθώς και με τους αναγνώστες του γνωστού και με μεγάλη αναγνωσιμότητα blog Press-gr τις ακόλουθες σκέψεις μου:
Από τη μία η ΝΔ αντιπολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ –προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αποενοχοποιηθεί για τις κυβερνητικές της αμαρτίες. Το ΚΚΕ απολύτως συνεπές με την μετά-89 ιστορία του και αυτό με τη σειρά του κάνει αντιπολίτευση εξίσου σε ΝΔ και Πασοκ –επιχειρώντας να παγιώσει το βολικό για αυτό επιχείρημα ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ίδιοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ, στη μεν Βουλή αντιπολιτεύται πρωτίστως τη ΝΔ αλλά στα τηλεοπτικά παράθυρα τα στελέχη του, επίσης, καλλιεργούν κλίμα ταύτισης των δύο κομμάτων.
Σε ό,τι δε αφορά εσάς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «απολαμβάνει» των, σε πολλές περιπτώσεις, προσβλητικών σας σχολίων ενώ από τη ΝΔ μόνο κάποιοι αναλώσιμοι υπουργοί δέχονται τη «σφοδρή» κριτική σας αλλά ο μεγάλος κυβερνήτης της χώρας βρίσκεται στο απυρόβλητο.
Και όχι μόνο αυτό αλλά:
1ον) ως «σύγχρονος» Αριστοφάνης (!!!) δεν έχετε αμφισβητήσει ποτέ τις καλές προθέσεις του Καραμανλή (σας υπενθυμίζω ενδεικτικά την ατάκα "θα πάρει ο Καραμανλής τη μυγοσκοτώστρα της κάθαρσης",
2ον) συγκρίνοντας Καραμανλή-Παπανδρέου ο τελευταίος δεν έχει, σύμφωνα με εσάς, την παραμικρή ελπίδα, και
3ον) η κριτική που ασκείτε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ βασίζεται εν πολλοίς στις δημοσκοπήσεις και όχι τόσο σε αυτά που λέει και πράττει, ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε αυτόν που κυβερνά με τις γνωστές συνέπειες για την κοινωνία αλλά και τα εθνικά μας συμφέροντα.Ως σκεπτόμενος πολίτης αποδέχομαι τους πολιτικούς σκοπούς που εξυπηρετούν τα τρία κόμματα, το καθένα για τους δικούς του λόγους. Αναρωτιέμαι, όμως, για τους σκοπούς ενός καλλιτέχνη όπως είστε εσείς.
Μήπως, λέω μήπως, είστε κομματάκι εμπαθής με τον Παπανδρέου; Μήπως εξυπηρετείτε συμφέροντα τρίτων; Μήπως συμπάσχετε, αν όχι ταυτίζεστε, με τους ομοίους σας; Μήπως κάθε φορά υπερβαίνετε όλο και περισσότερο τα όρια, αν όχι τα εσκαμμένα με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς απέναντι σε ένα πρόσωπο που εκφράζει μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού;
Μήπως έχετε λησμονήσει τον ρόλο του καλλιτέχνη και βρίσκεστε σε διατεταγμένη υπηρεσία; Μήπως αντί να αφυπνίζετε συνειδήσεις εσείς τις κατευθύνετε προς πρότυπα και μοντέλα που παρασάγκας απέχουν από την επαναστατικότητα που δήθεν επικαλείστε; Μήπως γνωρίζετε ποιά συμπαθής κατηγορία των συνανθρώπων μας χαρακτηρίζεται από εμπάθειες;
Μήπως τελικά, για εσάς, κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου;;;
Αναμένοντας τη στιγμή που θα ασκήσετε επιτέλους τη δέουσα κριτική απέναντι στον νυν και όχι τον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας...
Με εκτίμηση""


ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΩΣ Η ΤΕΧΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ... ΕΞΟΥΣΙΑ.
""Μα καλά, δεν έχετε ακούσει για "στρατευμένη τέχνη";Δεν υπάρχει πιο ολισθηρός κατήφορος από τον κατήφορο στον οποίο οδηγεί η "τέχνη". Και τούτο γιατί ο καλλιτέχνης μπορεί "καλλιτεχνική αδεία" να παραποιεί την πραγματικότητα κα να την παρουσιάζει όπως θέλει, παρασύροντας τους αφελείς και περνώντας με ύπουλο τρόπο τις δικές του πεποιθήσεις ενώ απολαμβάνει μια ιδιότυπη καλλιτεχνική ασυλία. Ταυτόχρονα η τέχνη εκμεταλλεύεται την φετιχιστική σχέση του απλού ανθρώπου με την εξουσία. Σατιρίζοντας την εξουσία δίνει στο κοινό μια ψευδαίσθηση «συμμετοχής στην αντίσταση». Μόνο που η αντίσταση αυτή είναι τόσο ανώδυνη για την εξουσία που μάλλον την επιδιώκει. Πρόκειται για έναν θαυμάσιο συνδυασμό. Και η εξουσία κάνει τη δουλειά της και ο ανθρωπάκος - μέσω της τέχνης - εξωτερικεύει την αντίθεσή του στην εξουσία και αισθάνεται «ελεύθερος». Κάπως έτσι γίνονταν και στην εποχή της χούντας, όταν κάποιοι τραγουδούσαν απαγορευμένα τραγούδια ή έλεγαν ανέκδοτα και νόμιζαν ότι κάνουν αντίσταση. Δυστυχώς όμως οι χούντες δεν πέφτουν ούτε με ανέκδοτα ούτε με τραγούδια. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι η τέχνη σε πολλές περιπτώσεις πραγματικά «αφυπνίζει». Αλλά και τότε υπάρχει το μειονέκτημα απευθύνεται σε κοιμισμένους. DOMINUS""

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ... Ο βΛΑΚΗΣ χΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ... ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ... ΑΡΙΣΤΕΡΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΣ

2008-03-12

Με το σεμνά και ταπεινά.... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ!

http://press-gr.blogspot.com/2008/03/blog-post_2088.html

Από τον Γιωργο Κανλη

Για τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα μας αντί σχολίου ένα ταπεινό ποίημα μου!
.
Με το σεμνά και ταπεινά
με έπιασες στον ύπνο,
κι αυθόρμητα σου έδωσα
την άγια μου τη ψήφο.
&
Ευημερία μ΄έταξες
λαγούς και πετραχείλια,
μα στο φινάλε μ΄ έγραψες,
ας μη το πω στα ίσια.
&
Τους κολλητούς σου βόλεψες
στις πιο μεγάλες θέσεις,
εσύ παλιά που φώναζες
κάτω οι αντιθέσεις.
&
Με λόγια μελιστάλακτα
με είχες σιγκινήσει,
θαν΄πατριώτης έλεγα
και θα με αναστήσει…
&
Με το σεμνά και ταπεινά,
ο τόπος δεν αλλάζει,
θέλει Ρωμιό αδέκαστο
το δίκιο να μοιράζει.
&
Ευημερούν οι αριθμοί,
τα λόγια περιττεύουν,
τα χρόνια μου τα πέρασα
όλοι να με δουλεύουν.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ!
ΤΕΛΙΚΑ Ο καρ-ΑΜΑΝ-λής ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!

2008-03-10

Καταγγελία για το "diorismos.gr"... (από το press-gr.blogspot.com)

http://press-gr.blogspot.com/2008/03/diorismosgr.html

"...Σε άλλη περίπτωση, έναν επιτυχόντα τον διέγραψαν χωρίς καμιά προειδοποίηση και έσβησαν όλες τις δημοσιεύσεις του τάχα μου πάλι γιατί έβρισε το diorismos.gr κι όχι γιατί κατέκρινε την κυβέρνηση που έστελνε προπαγανδιστικά e-mail τις ημέρες των πυρκαγιών με φωτογραφία του κ. Καραμανλή επάνω σε ελικόπτερο... Έφταιγε ο συνάδερφός μου που θύμωσε για το γραφείο του κ. Καραμανλή που αντί να ασχολείται με τις φωτιές ασχολιόταν με το image του;..."

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο καρ-ΑΜΑΝ-λής ΟΤΑΝ ΤΟΝΙΖΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΚΟΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.
ΤΕΛΙΚΑ το diorismos.gr ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ dexios.diorismos.gr!

2008-03-05

Φωτογραφικές μονιμοποιήσεις... στην Ολυμπιακή Αεροπορία (από press-gr.blogspot.com)

http://press-gr.blogspot.com/2008/03/blog-post_7597.html

"...
Στην προκήρυξη της Ο.Α. δηλαδή ζητούν οδηγούς με υποχρεωτική εκπαίδευση, ενώ όλες οι άλλες ΔΕΚΟ καθώς και σε όλο το δημόσιο τομέα (νομαρχίες, δήμους, οδηγοί σκουπιδιάρικων κτλ) ζητούν με δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στους οδηγούς και στους υπαλλήλους δεν είναι απαραίτητη η γνώση αγγλικών. Στους μεν οδηγούς η δουλειά τους είναι η μεταφορά πληρωμάτων, πολλές φορές και ξένων αεροπορικών εταιρειών καθώς και η μεταφορά επιβατών διαφόρων εθνικοτήτων με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται προβλήματα συνεννόησης. Στους υπαλλήλους (συνοδοί εδάφους, check-in κτλ) η δουλειά τους είναι η εξυπηρέτηση και ενημέρωση του επιβατικού κοινού! Η Ο.Α. για ακόμα μια φορά πρωτοτυπεί χωρίς να συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.
..."

Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!