2008-04-23

Τελευταίοι και στην "Ημέρα της Γης" - ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ καρ-αμαν-λη

http://www.skai.gr:80/master_story.php?id=79444


"...Η χώρα μας είναι η μόνη ανάμεσα σε 141 κράτη που αποβλήθηκε από τα κριτήρια Κιότο, καθώς δεν έπεισε για την εγκυρότητα του συστήματος μέτρησης και καταγραφής των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Το ΥΠΕΧΩΔΕ δεν έλαβε μέτρα παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις του επίτροπου Περιβάλλοντος Σταύρου Δήμα ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με διασυρμό.
..."

"..."Η απόφαση, εκθέτει την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο" επισήμαναν στελέχη της WWF..."

ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.
ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ καρ-αμαν-λη!

2008-04-17

ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ... ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

http://press-gr.blogspot.com/2008/04/blog-post_9496.html

Κάψιμο βιβλίων...

,
Με αφορμή την απόφαση απόσυρσης του βιβλίου της Ερσης Σωτηροπούλου
.. ,
Ίδια μυαλά, ίδιες τακτικές, σε ένα κόσμο, που μονολογούμε για να το πιστέψουμε και οι ίδιοι, ότι άλλαξε. Σε ένα κόσμο που θορυβήται και μάχεται για το ασήμαντο, μένει απλός θεατής σε ένα χιλιοπαιγμένο έργο που το βλέπουμε με διαφορετικούς ηθοποιούς κάθε φορά.Και ενώ οι αυτοκράτορες στη Ρώμη έκαιγαν τα χριστιανικά βιβλία, ο Γκαίμπελς στη Γερμανία του Χίτλερ έκαιγε τον Μπρεχτ, Μαν, Ζολά, Φρόυντ, Χεμινγουέι, Αινστάιν κα, και ο Πινοσέτ καταργούσε τον Δον Κιχώτη του Θερβάντες. Άκρως επικίνδυνα βιβλία για το κοινωνικό σύνολο!
Και για να έρθουμε στα ελληνικά χώματα. Το κάψιμο του βιβλίου του Ανδρουλάκη με τον Ψωμιάδη σε ρόλο πυρομανή συνεχίζεται με την προσωρινή απόφαση απόσυρσης του βιβλίου της Έρσης Σωτηροπούλου "Ζιγκ Ζαγκ στις Νεραντζιές". Τον ρόλο του βενζινοκομιστή τον παίζει ο κ.Πλεύρης ο οποίος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για απόσυρση του βιβλίου από τις σχολικές βιβλιοθήκες με την αιτιολογία πορνογραφικού περιεχομένου.
Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Μάλλον θα το διαβάσουν πολλοί. Γιατί το απαγορευμένο είναι και γλυκό. Μήπως αυτός που φωνάζει είδε να αποσύρονται από τις Δημοτικές βιβλιοθήκες τα βιβλία του "Η κοσμοθεωρία του εθνικισμού' και οι ¨΄Ελληνες φιλόσοφοι¨επί δημαρχίας Δημήτρη Μπέη με μια άλλη κατηγορία;Η ιστορία επαναλαμβάνεται συνέχεια. Σε διαφορετικές εποχές με διάφορους πρωταγωνιστές. Οι οποίοι καίνε βιβλία για να κρατήσουν ένα λαό αμόρφωτο και συνεπώς χειραγωγημένο στις δικές τους πεποιθήσεις.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν να ζούμε στη δημοκρατία που κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για το τι θα βλέπουμε και διαβάζουμε. Ας καταστρέψουμε τα πάντα και ας ζήσουμε οχυρωμένοι στον στρουθοκαμηλισμό της κοινωνίας μας, μιας κοινωνίας που θα μεγαλώνει τυφλά και κουφά παιδιά. Σε μια κοινωνία που αφορίζει τον Καζαντζάκη γιατί δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος κάποιων άλλων ανθρώπων. Διαφορετικών.
Και τελειώνω με αυτό που είπε ο Χάινε: "Εκεί όπου καίγονται βιβλία, και άνθρωποι θα καούν σύντομα".



ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ... ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

2008-04-16

Πάει γυρεύοντας...

http://press-gr.blogspot.com/2008/04/blog-post_2375.html

Πάει γυρεύοντας...

...ο Γ. Βουλγαράκης

Στελέχη της ΝΔ που είναι σε θέση να γνωρίζουν, λένε ότι ...δεν τους προκάλεσαν έκπληξη οι δηλώσεις του Γιώργου Βουγλαράκη που -βγαίνοντας από την ...σιωπή- ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε την διαγραφή του Πέτρου Τατούλη επειδή τα είπε έξω από τα δόντια στην κεντρική Επιτροπή της ΝΔ.

Για τον κ. Αβραμόπουλο...

http://press-gr.blogspot.com/2008/04/blog-post_3212.html


Για τον κ. Αβραμόπουλο...
.
... τον και υπουργό Υγείας αποκαλούμενο από το δίδυμο της πρωινής ζώνης του ΜΕGA Δ. Καμπουράκη - Γ. Οικονομέα












Άλλο ένα άξιο τέκνο του ... Μητσοτάκη!!!

2008-04-07

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ... ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ καρ-ΑΜΑΝ-λή














ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ












ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ καρ-ΑΜΑΝ-λή.

Η δασκάλα παρουσιάζει στους μαθητές ενός αμερικάνικου κολεγίου έναν καινούριο συμμαθητή τους ,τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι . Το μάθημα αρχίζει με ερωτήσεις αμερικανικής ιστορίας . «Για να δούμε» ,λέει η δασκάλα . «Ποιός είπε : Δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο ;» . Κανείς δεν σηκώνει το χέρι του εκτός από τον καινούριο . «Ο Πάτρικ Χένρι ,το 1775 ,στη Φιλαδέλφεια» ,απαντά . «Μπράβο ,Σουζούκι . Και ποιός είπε : Κυβέρνηση του λαού από το λαό και για το λαό ;» ,ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα . «Ο Αβραάμ Λίνκολν ,το 1863 ,στο Γκέτισμπουργκ» ,απαντά και πάλι ο Σουζούκι .
Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει : «Ντροπή ! Ο Γιαπωνέζος Σουζούκι ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας !» . Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια ψιλή φωνή από τα πίσω θρανία : «Ρε ,δεν πάτε να πηδηχτείτε όλοι ,μαλάκες Γιαπωνέζοι !» . «Ποιός το είπε αυτό ;» ,φωνάζει η δασκάλα . Ο Σουζούκι χωρίς να περιμένει λέει : «Ο στρατηγός Μακ'Αρθουρ ,το 1942 ,στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα ,το 1982 ,στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς»» . Η τάξη σιωπά . «Θέλω να ξεράσω» ,ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή . «Ποιός το είπε αυτό ;» ,ξαναρωτάει αυστηρά η δασκάλα . Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι : «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος στον πρωθυπουργό Τανάκα ,το 1991 ,κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο» . Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξασπάει : «Ρε ,δεν μας παίρνεις καμιά πίπα ;» ! Και ο Σουζούκι ψύχραιμα : «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λεβίνσκι ,το 1997 ,στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου» . Δυο τρεις μαθητές ουρλιάζουν : «Αϊ γαμήσου ,ρε μαλακισμένο Σουζούκι» . Ατάραχος ο Γιαπωνέζος : «Βαλεντίνο Ρόσι ,Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσικλέτας ,Ράλι Νότιας Αφρικής ,το 2002» . Κόλαση στην τάξη ,οι μαθητές πετούν καρέκλες ,η δασκάλα έχει λιποθυμήσει και ξαφνικά μπαίνει ο διευθυντής : «Ε ,μα την Παναγία ,δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο» . Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι : «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Καραμανλής ,το 2004 ,στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης του !»
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ καρ-ΑΜΑΝ-λή: "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ... ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" "ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ... ΟΤΕ"


2008-04-05

ΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ... Ο καρ-ΑΜΑΝ-λής ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!

http://press-gr.blogspot.com/2008/04/blog-post_4098.html

"""Τι στο διάολο να κάνω..." .
«Πείτε μου τι στο διάολο να κάνω!» Τα μάτια του προέδρου της «Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας», Π. Παντελάκου, δάκρυσαν χθες στη συνέντευξη Τύπου της «Φλόγας». «Εχω καταντήσει γραφικός να μιλάω τα τελευταία 10 χρόνια για τα χάλια της ακτινοθεραπείας. Ντρέπομαι, γιατί μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει απολύτως τίποτα. Οσο αναίσθητος μπορεί να είναι κάποιος με τους ενήλικους, πρέπει να έχει τσίπα όσον αφορά τα παιδιά».Τσίπα, δυστυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχει. Ούτε στα αρμόδια υπουργεία Υγείας, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης, ούτε στους υπεύθυνους του εν λόγω διαγωνισμού. Για τις εταιρείες, φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται...
Αντιγραφή από ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 4/4/08
Ν.Ν.""


http://prezatv.blogspot.com/2008/04/blog-post_04.html

Παρασκευή, Απρίλιος 04, 2008, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 9:40 πμ
Λιγη αξιοπρεπεια ζηταμε ρε καργιολιδες...
Λιγη αξιοπρεπεια για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης,
οταν μας χτυπησει τη πορτα ο Καρκινος...

Λιγη αξιοπρεπεια,για να μπορεσουμε να παλεψουμε
και να διεκδικισουμε τη ζωη μας...

Αυτη τη στιγμη...
Παιδων Αγλαϊα Κυριακου
Μεταξα
Αλεξανδρα
Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο της Πατρας
Ευαγγελισμος
Νιμιτς

δεν εχουν τμηματα για ακτινοθεραπειες,
με αποτελεσμα οι ασθενεις να στρεφονται
στα ιδιωτικα νοσοκομεια,
οπου το κοστος ειναι εξαιρετικα μεγαλο...

Η παραπανω κατασταση,
με την ανοχη και τη συνενοχη της Ελληνικη Κυβερνησης,
που δολοφονει καθημερινα με τη σταση της,
εκατονταδες καρκινοπαθεις,
εξαιτιας της ελλειψης του απαραιτητου
τεχνικου ιατρικου εξοπλισμου και προσωπικου,
εχει δημιουργησει ενα παραεμποριο στο χωρο της υγειας,
που πλεον εχει γινει μαστιγα.

Λιγη αξιοπρεπεια στην υγεια,
ζηταμε ρε Καργιολη Καραμανλη.

Σκεψου οτι αυριο,μπορει να εισαι εσυ
ή τα παιδια σου,στη θεση ολων εκεινων
που δινουν τη δικη τους μαχη.

Λιγη αξιοπρεπεια ρε πουτσαραδες....
Μαλακα Αβραμοπουλε ακους;;;
Καντε κατι ρε...

ΠΡΕΖΑ TV
4-4-2008

πηγες:1,2""

Λιγη αξιοπρεπεια στην υγεια,
ζηταμε ρε Καργιολη Καραμανλη.

Μαλακα Αβραμοπουλε ακους;;;