2009-05-01

ΜΑΚΗΣ - Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ = Ο ΕΧΩΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ..ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Ο Ραχωβίτσας κάνει ό,τι γινόταν επί χούντας


Είναι ο Αττικάρχης Γ.Ραχωβίτσας. Το γραφείο τύπου του είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ. ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΠΑΜΕ. ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΚΕ.

Το πρωτομαγιάτικο στεφάνι της κυβέρνησης...

.
Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/


Ο Φάνης Ξημεράκης δημιουργεί για το καφενείο

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ 2007.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Χαρίζουν πρόστιμα σε παράνομους και ...καταργούν τις δίκες τους!

Σκανδαλώδης ρύθμιση για τουριστικές επιχειρήσεις από την κυβέρνηση με ...(ν)τροπολογία του βουλευτή Α. Καραμάριου που έκανε δεκτή ο υπουργός Κ. Μαρκόπουλος. Πώς πήρε την ...εκδίκησή του ο Αρ. Παυλίδης!

Ένα μεγάλο θέμα ανέκυψε κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.
Το νομοσχέδιο, με τον τίτλο «Λειτουργική τακτοποίηση και λοιπές διατάξεις», κατ' αρχάςνομιμοποιεί όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις που μέχρι σήμερα λειτουργούν χωρίς ειδικό σήμα λειτουργίας (Ε.Σ.Λ.) "είτε γιατί αυτό δεν τους χορηγήθηκε εξ αρχής είτε γιατί έληξαν και δεν ανανεώθηκαν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά είτε γιατί το χορηγηθέν Ε.Σ.Λ. δεν καλύπτει το σύνολο της υφιστάμενης εγκατάστασης τους...



To Press-gr αποκαλύπτει...

Να και το ...ραβασάκι του Α. Καραμάριου για το σβήσιμο των προστίμων και την κατάργηση των δικών για τις τουριστικές επιχειρήσεις!

(Κάντε κλικ πάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει)

Διαβάστε παραπάνω (πατήστε εδώ) το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη σκανδαλώδη ρύθμιση του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης σχετικά με τη "νομιμοποίηση" των παράνομων τουριστικών επιχειρήσεων.

http://press-gr.blogspot.com/2009/05/to-press-gr.html