2008-09-13

Του ... Μανώλη (λαγού προς παραπλάνηση) οι ... ΔΕΞΙΕΣ πραγματικές πράξεις

http://press-gr.blogspot.com/2008/09/blog-post_6441.html
Από το press-gr

Σάββατο, Σεπτέμβριος 13, 2008

 

Περί αξιοπιστίας...

.
Αναξιόπιστο χαρακτήρισε τον Υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Μανώλης. Επίσης τον κατηγόρησε ότι δεν τήρησε τις δεσμεύσεις που ανέλαβε στην αρμόδια Επιτροπή.
Όμως προ ημερών ο κ. Αλογοσκούφης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά από συνεργασία με τον Κ. Καραμανλή, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για όσα του καταλογίζουν για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί, βουλευτές της ΝΔ όπως οι κ.κ Μανώλης και Τατούλης, είπε ότι αυτός εφαρμόζει τις εντολές του Πρωθυπουργού καθώς και το πρόγραμμα της Ν.Δ. Ξέρετε αυτό του 2004.
Όπως καταλαβαίνετε κ. Μανώλη, βουλευτικός συνδικαλισμός δεν υπάρχει γιατί απλά οι Υπουργοί επιλέχθηκαν από τον Πρωθυπουργό για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα που παρουσίασε στον Λαό η Ν.Δ και με αυτό υποτίθεται ότι κερδίσατε την ψήφο του.
Να σας θυμίσω ότι στις εκλογές του 2007 διατυμπανίζατε ότι το εξαίρετο πρόγραμμα σας δεν προλάβατε να το υλοποιήσετε και λοιδορούσατε το ΠΑΣΟΚ για το πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει.
Επίσης θέλω να σας θυμίσω ότι δώσατε την ψήφο εμπιστοσύνης σας σε μια Κυβέρνηση όπου ο Πρόεδρος της το 2004 δήλωνε ότι θα ακολουθούσε ήπια δημοσιονομική πολιτική. Στόχος της κυβέρνησης σας ήταν η καταπολέμηση της κρατικής σπατάλης και όχι τα φορολογικά βάρη.
Έχετε μετρήσει πόσα φορολογικά νομοσχέδια έχετε ψηφίσει και ποια είναι τα αποτελέσματα τους στην οικονομία της χώρας;
Όλοι εμείς που σας ακούμε γνωρίζουμε ότι
Α) ψηφίσατε την αύξηση του Φ.Π.Α σε 19%
Β) ψηφίσατε την αύξηση του ειδικού φόρου στα φθηνά τσιγάρα και στα ποτά
Γ) ψηφίσατε την αύξηση του τέλους κινητής τηλεφωνίας
Δ) ψηφίσατε την μείωση συντελεστών φορολόγησης στα αδιανέμητα κέρδη των μεγαλομετόχων των εταιριών
Ε) ψηφίσατε την επιβολή ΦΠΑ 19% στις νέες οικοδομές
ΣΤ) ψηφίσατε την επιβολή φόρου αυτόματου υπερτιμήματος

Επομένως κ. Μανώλη να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να κάνετε την αυτοκριτική σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε και να ξαναασχοληθείτε με τον Συνδικαλισμό.
Τότε θα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε ανέξοδα και αναίμακτα. Φυσικά κανείς δεν θα σας δίνει σημασία γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι για την κατάντια του συνδικαλιστικού κινήματος έχετε μερίδιο ευθύνης και εσείς.
ΔΗΜΟΤΗΣ 

Comments:
Μανωλάκη κόψε το βολευτικό θέατρο και γύρνα στα συνδικαλιστικά σου καθήκοντα αφού δεν μπορείς να σταματήσεις το θέατρο βολέματος γενικά. Λιγότερη ζημιά στον τόπο κάνεις εκεί παρά εκεί που παίζεις σήμερα.
Να του αφιερώσουμε το τραγούδι Είμαι Αετός χωρίς φτερά......
Τελικά από κυβέρνηση καραγκιόζηδων (βλέπε Μανωλης Κεφαλογγιάνης) αποδεικνύεται κόμμα καραγκιόζηδων!
AXIOPISTIA EINAI ITAN LES KATI TO KANIS KE DEN PALEDROMIS (IPA KSIPA)SAN TON GKARTAGKOZI TON MAIDANO TIS THLEORASIS(MANOLI)EXEI AKOMA MOUTRA KE VGENI NA LEI MALAKIES:GA.....XORIS VAZELINI THELI O MALAKAS:
Τζαμπα μαγγας εισαι μανωλη.Δεν ντρεπεσαι κυριε βουλευτα??Εχετε καταντησει γυναικουλες και γλυφτες.
Μαρεσει που ησουν και συνδηκαλιστης.
Για φτυσημο εισαι και τιποτε παραπανω