2009-09-09

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΕΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Όργιο προεκλογικών ρουσφετολογικών προσλήψεων και στην ΕΥΔΑΠ...

Με επικεφαλής υψηλόβαθμο στέλεχος της Ρηγίλλης, τον Κ. Κωστούλα, προσλαμβάνουν εργατοτεχνίτες δοκιμάζοντας τους στο ... φτυάρισμα!
.
Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Οι άνθρωποι είναι αμετανόητοι. Και μετά την επίσημη θυροκόλληση στη Βουλή της έναρξης της προεκλογικής περιόδου τα γαλάζια τρωκτικά συνεχίζουν αμετανόητα να προκαλούν την ελληνική κοινωνία.
Η γαλάζια Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ – της οποίας πρόεδρος είναι ο Κ. Κωστούλας μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ και Διευθύνων Σύμβουλος ο Α. Βαρθολομαίοςεξάδελφος του εκλιπόντος- παρά τις συνεχείς καταγγελίες συνεχίζει τη διαδικασία των στημένων προσλήψεων. Από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου καλεί 300 προεπιλεγέντες σε...
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

Νέο Βατοπέδι στον ΟΕΚ...

Με εντολή της Φ. Πετραλιά χαρίζεται φιλέτο 100 στρεμμάτων από το Ολυμπιακό Χωριό!
.
Από τον Κώστα Ανδριώτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Μετά την περίπτωση του Ολυμπιακού ακινήτου, με διαδικασίες express το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΚ αποφασίζει αύριο Πέμπτη έπειτα από τις επίμονες πιέσεις της υπουργού Απασχόλησης Φάνης Πετραλιά, την παραχώρηση 100 στρεμμάτων εμπορικού φιλέτου στον "Άκτωρα" για την ανέγερση και εκμετάλλευση Εμπορικού Κέντρου.
Ο Σύλλογος των Εργαζομένων στον ΟΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση – καταγγελία για τις μεθοδεύσεις που επιχειρούνται σε βάρος των συμφερόντων και της περιουσίας του ΟΕΚ.
Στην ανακοίνωση καταγράφονται μια σειρά από στοιχεία που σε συνδυασμό με τις καταγγελίες που κυκλοφορούν, στοιχειοθετούν απιστία σε...
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

Κάνουν ...πάρτι στην ΕΤΑ!

Ανανεώνουν προεκλογικά συμβάσεις. Ο λαλίστατος υπουργός Κ. Μαρκόπουλος, που ...μάχεται για τη διαφάνεια, γιατί σιωπά;
.
Από τον Πέτρο Μυλωνά
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Κάποιοι κύριοι στην ΕΤΑ(Εταιρεια Τουριστικής Ανάπτυξης) δεν νοούν να καταλάβουν ότι η χώρα – από τις 4 Σεπτεμβρίου – βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο λόγω της οικονομικής κρίσης (σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή). Παρά ταυτα, προσπαθούν να ανανεώσουν τις συμβάσεις Διευθυντικών Στελεχών (ανανεώσεις κλειστής τριετίας), ενάμιση χρόνο πριν την λήξη τους, επικαλούμενοι νομότυπες διαδικασίες και ενώ η ανεργία καλπάζει κοντά στο 10% σύμφωνα με την Eurostat!
Είναι οι ίδιες διαδικασίες με τις οποίες προσλήφθηκε ο νυν Οικονομικός Διευθυντής της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΕ, από την «στημένη» επιτροπή προσλήψεων της προηγούμενης διοίκησης της Εταιρίας!
Ερωτούμε: Είναι ο φάκελος του Οικονομικού Διυθυντή πλήρης και...
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »