2009-07-30

ΔΕΞΙΑ = ΜΑΦΙΑ Ή ΜΑΦΙΑ = ΔΕΞΙΑ, ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Εμπλέκουν και τον Σπ. Σπυρίδωνα...

...με τον Βλαστό και τον Τρομπούκη
.
Από το http://www.adiakritos.gr/?p=3412
.
ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ! ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
Ένα απο τα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. και νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, το κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Σπύρο Σπυρίδωνα, προσωπικό φίλο του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, εμπλέκουν σε περίεργες συζητήσεις στις περίφημες τηλεφωνικές συνομιλίες της Μαφίας, τα μέλη του συνδικάτου Βλαστός και Τρομπούκης.
Σύμφωνα με το περιεχόμενο των συνομιλιών του εργολάβου δημοσίων έργων Γιώργου Τρομπούκη με τον Παναγιώτη Βλαστό, ο Τρομπούκης κάνει λόγο για 700.000 που τα είχε δανείσει σε κάποιον καθ’υπόδειξην κάποιου Σπυρίδωνα ” αυτός με το έργο τότε”, όπως αναφέρεται, “του αλλουνού του Σπυρίδωνα που είναι πιο σοβαρός, πιο κύριος”.

2009-07-29

ΠΕΤΡΑΛΙΑ= Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ... ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

Τρίτη, 28 Ιούλιος 2009

H φαντασία στην εξουσία της Αρπαχτής. Μοίρασαν "επιστημονικά " 2.000.000 ευρώ σε πακέτα των 150.000!



Το θεό τους δεν έχουν οι Γαλάζιοι εξουσιαστές. Στην αρχή ξεκίνησαν υποδυόμενοι τις σεμνές παρθένες με τα λευκά σοσονάκια που κοκκινίζουν σαν τις φλερτάρουν. Δεν άργησαν όμως να το ρίξουν στις παρτούζες με το χρήμα των Ελλήνων πολιτών! Χρησιμοποιούν μάλιστα και τη φαντασία τους, ώστε η τσόντα να έχει και σενάριο-υπόθεση. Στη προκειμένη περίπτωση "έσπασαν" 2 εκατ. ευρώ σε πακέτα των 150000! Ατσίδες...

Σενάριο σκηνοθεσία:H Καυτή Φάνη Π.



ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Για την κα Υπουργό Απασχόλησης

& Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιοσύνης

Θέμα: «Εν μέσω οικονομικής ασφυξίας για τους πολλούς, αύξησης της ανεργίας και άρνησης της αρμόδιας πολιτικής ηγεσίας να προσφέρει την αυτονόητη στήριξη στα υπό Κυβερνητική λεηλασία και κακοδιαχείριση καταρρέοντα Ασφαλιστικά Ταμεία, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ, που δαπανώνται ΑΔΙΑΦΑΝΩΣ από το Υπουργείο Απασχόλησης μέσα από ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ των 150.000 ευρώ!»

Κυρία Υπουργέ,

Η αρμόδια Γενική Γραμματεία του Υπουργείου σας, μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγραμμάτων της Κ.Π. EQUAL, προχώρησε σε 13 κατατμήσεις της Πράξης «Δημοσιότητα μέσω των ΜΜΕ του Έργου της Κ.Π. EQUAL – Μέτρο 6.3. ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 2000 – 2006 ΤΗΣ Κ.Π. EQUAL» προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.

Η ΚΑΤΑΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ -> ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ....ΠΟΥ ΚΑΘΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2009

Η Επανάσταση των Δικαστών



nonews-news

Ακόμη και οι Δεξιοί Δικαστές σκύψαν τόσο πολύ το κεφάλι, που δεν αντέχουν άλλο...
Πέντε εισαγγελείς ύψωσαν το ανάστημα τους, απέναντι στον αυταρχισμό και του δικαστικού πραξικοπήματος του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και υπαλλήλου της κυβέρνησης, Σανιδά.
Δυο από αυτούς παραιτήθηκαν. Αυτή η Κυβέρνηση έχει καταβαραθρώσει κάθε έννοια δικαιοσύνης, και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει ως υποχείρια τους δικαστές.
Ακόμα καί οι "δικοί" της επαναστατούν.
Κλασσικό παράδειγμα ο Ζορμπάς. Συντηρητικός, φίλος του πρωθυπουργού. Τον αποκαθήλωσαν και προσπάθησαν να τον εξευτελίσουν.
Ι.Λαμπρινόπουλος. Πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Δικαστής.
Άνθρωπος συντηρητικών πεποιθήσεων. Του'καναν το ίδιο.
Χρήστος Γεραρής. Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Δεξιός επίσης. Τον πετάνε όπως...

διαφαίνεται, στο καλάθι των αχρήστων.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Δένδιας, αναλαμβάνει τις εκκαθαρίσεις, και την δημιουργία ενός νομικού καθεστώτος, που θα θωρακίσει το αστυνομικό Κράτος του Καραμανλή.
Η περίοδος της ΕΡΕ, του Κράτους και του Παρακράτους της Δεξιάς με πρωθυπουργό των Κωνσταντίνο Καραμανλή τον πρεσβύτερο, επανιδρύεται τον 21ο αιώνα με πρωθυπουργό τον Καραμανλή τον νεώτερο...
Ν-Ν

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑπαΚΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

Βιομηχανία γαλάζιων μετατάξεων

Μετατάξεις ημετέρων σε τελωνεία παραμεθόριων περιοχών, οι οποίοι είτε δεν εμφανίστηκαν είτε αποσπάστηκαν ακόμα και στη Ρηγίλλης «E» 29/7

«Γαλάζιο μηχανισμό» ρουσφετολογικών μετατάξεων στις τελωνειακές υπηρεσίες της χώρας με επίκεντρο το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, στο οποίο εμπλέκονται υπουργοί, βουλευτές και κρατικά στελέχη της ΝΔ, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το «Εθνος».

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ "ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ" ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

το ότι η ΕΥΠ, η δημόσια διοίκηση, τα ΜΑΤ, η ΕΡΤ και η Γενική Γραμματεία Προπαγάνδας ανήκουν στο ίδιο υπουργείο, είναι σύμπτωση.

Η ίδια σύμπτωση όπως επταετία.
Φυσικά, προβλέπεται η ΙΔΙΑ ποινή. (ΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ)

2009-07-28

Η ΕΡΤ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ... ΥΕΝΕΔ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ...

Ο "golden president" της ΕΡΤ...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/
.

"Παναγόπουλος πρόεδρος ΕΡΤ: Μισθός 347.000 ευρώ το χρόνο
και κατά δηλωσή του θα τα παίρνει μέχρι το 2012,
από τις εισφορές που πληρώνουμε όλοι εμείς.
Θεαματικότητα ΕΡΤ μονοψήφια.
Τα σχόλια δικά σας....."

ΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ

Τι λες, κ. Σουφλιά;...

ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Ι.Χ. ΤΟ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ;

Από το http://atimoulis.blogspot.com/


Οι μισοί σχεδόν Έλληνες διατηρούν με κόπους και βάσανα ένα παλιό αυτοκινητάκι το οποίο το καλοσυντηρούν και κάνουν μαζί του τα λίγα χιλιομετράκια κάθε χρόνο.
Ασφαλώς, δε, οι περισσότεροι εξ΄αυτών δεν έχουν ή δεν θέλουν να το αλλάξουν. Τους κάνει για την δουλειά που το θέλουν και δεν ενοχλούν κανέναν!
Κανέναν; Γελιέστε μαλάκες Έλληνες!
Ενοχλούν τους ηλίθιους μανδαρίνους του κράτους και -πρώτον πρώτον- τον...

αρχιηλίθιο Σουφλιά που τους βάζει πρόσθετο χαράτσι... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΠΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Αυτόν τον βλάχο μην τον ξαναψηφίζετε, Ελληναράδες της Θεσσαλίας, γιατί με κάτι τέτοιες μαλακίες γ... πρώτα απ΄όλους ΕΣΑΣ!

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ... ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.

Απίστευτο! Κάνουν 1.010 νέες προσλήψεις στην ΕΡΤ...

...με συμβάσεις έργου. Μεγάλο προεκλογικό σκάνδαλο με την υπογραφή Παυλόπουλου. Σάλος στα παρασκήνια. Θα αντιδράσει κανείς δημοσίως ή θα κάνουν ...όλοι τα στραβά μάτια; Αναλυτικά, όλες οι θέσεις που θα καλυφθούν, ανά διεύθυνση, από δημοσιογράφους και συμβούλους μέχρι καθαρίστριες και κομμώτριες...

Από τον Λυκούργο Σκαμνιώτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δεν έχουν τον Θεό τους εκεί στην ΕΡΤ αλλά και στην κυβέρνηση! Δεν φτάνει που ορισμένοι διοικούντες στην Αγία Παρασκευή παίρνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, με πρώτο τον πρόεδρό της Χρήστο Παναγόπουλο που όπως δήλωσε ανερυθρίαστα εισπράττει 347.000 ευρώ ετησίως (διαβάστε αναλυτικά εδώ!), προχωρούν τώρα σε 1.010 νέες προσλήψεις!!!
Ναι, σε μια περίοδο που υποτίθεται ότι το δημόσιο πρέπει να κάνει οικονομίες, που τα σωρευμένα ελλείμματα της ΕΡΤ διατηρούνται υψηλά, που η ΕΡΤ έχει χιλιάδες -και ...υπεράριθμους - εργαζόμενους, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα πάρει 1.010 συμβασιούχους σε διάφορες ειδικότητες. Δημοσιογράφους, ηχολήπτες, οδηγούς, λογιστικούς συμβούλους, επιστημονικούς συμβούλους, παραγωγούς, τεχνικούς, ηθοποιούς, μοντέρ, γραφίστες, γραμματείς, καθαρίστριες, κομμώτριες κλπ...
Για τις προσλήψεις αυτές, υπέγραψαν ήδη έξι αποφάσεις οι υπουργοί Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος (που έχει και την αρμοδιότητα της ΕΡΤ) και Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση προχωρά σε αυτό το τσουνάμι προσλήψεων στην κρατική ραδιοτηλεόραση με καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα κίνητρα. Οι περισσότερες συμβάσεις θα είναι άλλωστε 18μηνες και στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας "στρατός προπαγάνδας" μέσα από την ΕΡΤ, "στρατός" που θα βρίσκεται ταυτόχρονα και σε ομηρία για την ανανέωση των συμβάσεων ή -γιατί όχι- και με την ελπίδα της μελλοντικής μονιμοποίησης...
Πρόκειται περί ενός μεγάλου σκανδάλου, πρωτίστως πολιτικού. Το θέμα είναι αν θα αποσιωπηθεί και αν θα υπάρξουν συνεργοί -και ποιοι- στην πραγματοποίησή του.
Κανείς δεν δικαιούται ασφαλώς να επικρίνει τους εργαζόμενους που θέλουν, έστω και...

με αυτή την άθλια μορφή των συμβάσεων, να δουλέψουν. Ο εκμαυλισμός όμως που επιχειρείται με ένα τέτοιο προεκλογικό όργιο προσλήψεων δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει έτσι. Ούτε να απλωθεί ένα τεράστιο δίχτυ συγκάλυψης και σιωπής. Άλλωστε, υπάρχει και το οικονομικό σκέλος σε αυτήν την περίοδο λιτότητας: Ποια θα είναι η επιβάρυνση του προϋπολογισμού, που ήδη έχει πέσει έξω, από τις 1.010 νέες προσλήψεις; Επίσης, παραμονές εκλογών με ποια κριτήρια θα επιλεγούν οι "τυχεροί";
Η κυβέρνηση τα δίνει όλα λοιπόν εν όψει εκλογών και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασώσει ο,τι μπορεί. Η αντιπολίτευση δεν πρέπει να αντιδράσει; Η Δικαιοσύνη -ένας εισαγελλέας- δεν πρέπει να παρέμβει;
Στα παρασκήνια επικρατεί ήδη σάλος. Θα αντιδράσει όμως κανείς δημοσίως ή τελικά θα κάνουν ...όλοι τα στραβά μάτια;
Για να έχετε πλήρη εικόνα, σας μεταφέρουμε αναλυτικά (όπως έχουν καταγραφεί και στο http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=6671&spec=job) και τις 1.010 θέσεις που θα καλυφθούν ανά διεύθυνση της ΕΡΤ.
Διαβάστε για να ...τρελαθείτε!
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Με έξι αποφάσεις των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομίας και Οικονομικών καθορίζεται σε χίλια δέκα (1.010) ο αριθμός των προσώπων που θα απασχοληθούν με σύμβαση μίσθωσης έργου στις υπηρεσίες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ ΑΕ). Συγκεκριμένα, ανά διευθυνση θα απασχοληθούν:
Γενική Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)
(Σύνολο: 27)
Λογιστικοί Σύμβουλοι 6
Επιστημονικοί Σύμβουλοι 4
Μηχανογραφική Υποστήριξη 15
Οδηγοί 2
Γενική Διεύθυνση «Ελληνική Ραδιοφωνία - Τηλεόραση 3» (Ε.Ρ.Τ. - 3) της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ ΑΕ)
(Σύνολο: 107)
Βοηθοί Παραγωγής 14
Δημοσιογράφοι 36
Δημοσιογράφοι − Ανταποκριτές 3
Διερμηνείς Νοηματικής
Γλώσσας 1
Εικονολήπτες 8
Ενδυματολόγοι 1
Ηχολήπτες 13
Κειμενογράφοι 1
Μακιγιέζ 2
Μηχανογράφοι 4
Μοντέρ 5
Μουσικοί Παραγωγοί 3
Οδηγοί 2
Προώθηση Διαφήμισης 4
Σκηνοθέτες 3
Φροντιστές 7
Γενική Διεύθυνση Ραδιοφωνίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)
(Σύνολο: 220)

Ανταποκριτές - Δημοσιογράφοι 5
Βοηθοί Ηχολήπτες 37
Βοηθοί Παραγωγοί Ρ/Φ Εκπομπών 20
Δ/ντής Χορωδίας 1
Δημοσιογράφοι 24
Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μουσικοί 18
Καθαρίστριες 3
Μουσικοί 17
Μουσικοί Επιμελητές 4
Μουσικοί Παραγωγοί 6
Παραγωγοί Ρ/Φ Εκπομπών 50
Παραγωγοί Ρ/Φ - Μεταφραστές Εκφωνητές 2
Προσωπικότητες Γραμμάτων και Τεχνών 4
Πωλητές Διαφήμισης 17
Ρυθμιστές Ήχου Ορχήστρας 2
Τεχνικοί 7
Χορωδοί 3
Γενική Διεύθυνση Τηλεόρασης της Ελληνικής Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)
(Σύνολο: 254)
Art Director 1
Αρχειονόμος 4
Βοηθοί Διευθυντή Φωτογραφίας 2
Βοηθοί Ηχολήπτη 5
Βοηθοί Παραγωγής 26
Βοηθοί Σκηνοθέτες 10
Γραφίστες 4
Δημοσιογράφοι 45
Διευθυντές Παραγωγής 1
Σύμβουλοι Προγράμματος 8
Εικονολήπτες 4
Εμφανιστές Εκτύπωσης 1
Ενδυματολόγοι 8
Εργάτες 10
Ηθοποιοί 3
Ηλεκτρολόγοι 2
Ηλεκτρονικοί 22
Ηχολήπτες 4
Κατασκευαστές Σκηνικών 2
Κειμενογράφοι 1
Κομμώτριες 4
Κριτικός Κινηματογράφου 1
Μακενίστες 5
Μακιγιέζ 2
Μεταφραστές 1
Μεταφραστές - Υποτιτλιστές 7
Μηχανοξυλουργοί 2
Μοντέρ Αρνητικού 1
Μουσική Επιμέλεια 6
Οδηγοί 2
Προγραμματιστές Η/Υ 2
Προώθηση Διαφήμισης 6
Σεναριογράφοι 2
Σκηνοθέτες 15
Συντάκτες – Συγγρ. Κειμένων Προβολής 2
Συντονιστές Σκηνής 4
Τεκμηριωτές – Έρευνα 2
Φροντιστές 18
Φωτογράφοι 2
Χειριστές Γεννήτριας Χαρακτήρων 5
Χειριστές Η/Υ 2
Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της Ελληνικής Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε.)
(Σύνλο: 384)

Ανταποκριτές 11
Βοηθοί Ηχολήπτες 3
Βοηθοί Παραγωγής 22
Βοηθοί Σκηνοθέτες 12
Γραφίστες 15
Δημοσιογράφοι 171
Εικονολήπτες 24
Ενδυματολόγοι 2
Εργάτες – Μεταφορείς 1
Ηλεκτρολόγοι 2
Ηλεκτρονικοί 7
Ηχολήπτες 23
Κειμενογράφοι 2
Κομμώτριες 1
Μακιγιέζ 2
Μεταφραστές 4
Μετεωρολόγοι 3
Μίξη Εικόνας Studio 1
Μοντέρ 10
Μουσικοί Επιμελητές 1
Οδηγοί 10
Προγραμματιστές 2
Σκηνοθέτες 9
Συντονιστές Σκηνής 1
Τεχνικοί R/L 10
Φροντιστές 31
Χειριστές Γεννήτριας Χαρακτήρων 4
Οπτικοακουστικό Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε.)
(Σύνολο: 18)

Γραμματεία 2
Αρχειονόμοι 3
Δημσιογράφοι 1
Ιστορικοί 1
Μοντέρ 1
Σύμβουλοι περιεχομένου, Οργάνωσης και Διοίκησης έργου 7
Φωτογράφοι 1
Ηλεκτρονικοί - Συντηρητές υλικού βίντεο - Ηχολήπτες 3
Συντηρητές Φιλμ - Τεχνικοί Κινηματογραφίας - Μοντέρ 3
Συντηρητές υλικου διαφόρων ειδκοτήτων 1

ΕΙΔΕΣ Η ΚΡΥΦΗ .... ΠΟΥΤ...Α, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

Γίναμε ρόμπα διεθνώς με τη λογοκρισία στον Γαβρά...

Aπό το http://diaporon-bl.blogspot.com/
.
ΜΕΓΑ Channel 28 Ιουλίου 09!! ΡΟΜΠΑ-ΣΑΛΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ!! γίναμε με την λογοκρισία του έργου του.
Οργή Κώστα Γαβρά για τη λογοκρισία της ταινίας του για τις βαρβαρότητες των πρώτων χριστιανων: Από τις εφημερίδες έμαθα για την λογοκρίσια της ταινίας μου για τον Παρθενωνα!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ



Κ. Γαβράς: Αυτό που μας διαφήμισε τώρα μας δυσφημεί

Ο Κώστας Γαβράς διεθνούς φήμης σκηνοθέτης με επιστολή του στα ελληνικά ΜΜΕ, διαμαρτύρεται για την περικοπή σκηνής από ενημερωτικό φιλμ που προβάλλεται στον προθάλαμο της γυάλινης αίθουσας με τα γλυπτά του Παρθενώνα, στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Κάνει λόγο για «σύγχρονους θρησκόληπτους που επεμβαίνουν κόβοντας εικόνες».

Η λογοκρισία της ταινίας του Κ. Γαβρά έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Στην έπιστολή του γράφει: "Σκοπός μου ήταν να δείξω - βασιζόμενος σε αναμφισβήτητα ιστορικά γεγονότα - ότι η σταδιακή " συρρίκνωση " του Παρθενώνα δεν πρέπει να αποδοθεί σε τυχόν φθορές μέσα στο χρόνο ή σε ενδεχόμενες αδυναμίες της κατασκευής του αλλά αντίθετα οφείλεται στον φανατισμό των ανθρώπων καθώς και στην βαρβαρότητα των διαδοχικών εισβολέων, χωρίς να ξεχνά κανείς τις ασύστολες λεηλασίες του λόρδου Eλγιν, πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας.

Στη σκηνή που κόπηκε βλέπουμε μερικούς βανδάλους " παλαιοχριστιανούς " να καταστρέφουν τα γλυπτά που κοσμούσαν το αέτωμα του ναού θεωρώντας τα είδωλα και αναπαραστάσεις ακολασίας.

Φαίνεται ότι ο ελληνικός κλήρος ζήτησε στη Διοίκηση του Μουσείου της Ακρόπολης όπου προβάλλεται η ταινία να κόψει αυτή τη σκηνή. Η ιστορία επαναλαμβάνεται : οι θρησκόληπτοι που άλλοτε ακρωτηρίαζαν τα αγάλματα, σήμερα επεμβαίνουν και κόβουν τις εικόνες. Το πεδίο των λογοκριτών εμπλουτίσθηκε με ανώτερους δημοσίους λειτουργούς των οποίων το καθήκον είναι η προστασία της Δημοκρατίας.

Οι νόμοι που προστατεύουν τα Πνευματικά Δικαιώματα των Δημιουργών ( Droits d'Auteur) απαγορεύουν ρητά οποιαδήποτε αλλαγή σε μία κινηματογραφική ταινία χωρίς τη συγκατάθεση του σκηνοθέτη".

Στον επίλογο της επιστολής ο σκηνοθέτης σημειώνει:"Θέλω να κάνω σαφές το εξής:ο κύριος σκοπός της ταινίας μου είναι να αποδειχθεί ότι ο λόρδος Eλγιν κατέστρεψε μέρος του ναού και έκλεψε τα αγάλματά του για κερδοσκοπικούς λόγους : ο αγοραστής - δηλαδή ο κλεπταποδόχος - ήταν το αγγλικό κράτος.Τα αγάλματα αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του Παρθενώνα".

Ελευθεροτυπια 27/7/2009

2009-07-23

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΑΣΗ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ".

Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2009

Ο καλύτερος γιατρός σε παράθυρο ever


Ένας απο τους καλύτερους γιατρούς που έχουνε βγει σε παράθυρο δελτίου ήταν ο κύριος Δ. Καφετζής. Ήταν ξεκάθαρος...

δεν υπάρχει ανησυχία είναι μια κοινή γρίπη και μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι καθηγητής παιδιατρικής.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Ο ΕΧΩΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ; Ή ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ

Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2009

Δικαστική απόφαση "βόμβα" για την έκατκτη εισφορά


H πρώτη δικαστική απόφαση που μπλοκάρει την έκτακτη εισφορά βγήκε σήμερα στον Πειραιά. Ένας από τους ανθρώπους που του ήρθε μπουγιουρντί να πληρώσει το χαράτσι για το έτος 2007 που έχει ήδη φορολογηθεί, πήγε στα δικαστήρια και έκανε ασφαλιστικά μέτρα. Τα κέρδισε μέχρι να γίνει η δίκη και δεν...


θα πληρώσει τίποτα! Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που υπάρχει το δεδικασμένο θα τρέξουν εκατοντάδες στα δικαστήρια με ασφαλιστικά και θα τα κερδίσουν. Ίσως η κυβέρνηση να κάνει αναστολή της είσπραξης για να τελειώνουμε.

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΟΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας

23/07/2009 | ΚΥΠΕ

Ο Συνασπισμός σε ανακοίνωση του με αφορμή τη επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας στην Ελλάδα, επισημαίνει ότι είναι "μια μέρα απόδοσης φόρου τιμής στους χιλιάδες ανθρώπους που αγωνίστηκαν, φυλακίστηκαν και θυσιάστηκαν για την αξιοπρέπεια, την ελευθερία και την δημοκρατία".

"Το δικό μας χρέος ως Αριστερά είναι, όπως και τότε, να απελευθερώσουμε τις κοινωνικές εκείνες δυνάμεις που θα παλέψουν για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», τονίζει ο ΣΥΝ και υπογραμμίζει πως «ειδικά αυτή την εποχή, η πολιτική και η δημοκρατία πλήττονται και απαξιώνονται και λόγω της διαπλοκής και της διαφθοράς».

ΤΕΓΟΠΟΥΛΕ ΜΙΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ; ΞΥΛΟ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ. ΕΤΣΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.

Πέμπτη, Ιούλιος 23, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 6:23 μμ
Επίθεση από πέντε άγνωστους, δύο από τους οποίους φορούσαν κράνος και οι τρεις τζόκεϊ, δέχθηκε στις 11.30 ο εκδότης Ιωάννης Τεγόπουλος, 45 ετών, έξω από τον εκδοτικό οίκο "Ρόουντ", ιδιοκτησίας του, στη διασταύρωση των οδών Κοζάνης και Ανθουπόλεως στο Βοτανικό.
Οι δράστες μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ ο 45χρονος εκδότης διακομίστηκε στο Τζάννειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

no comments...

ΠΡΕΖΑ TV
23-7-2009

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΜΑΛΑΚΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕ. ΔΕΞΙΑ ΨΗΦΙΣΕΣ; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.

Με «λουκέτο» κινδυνεύει το 36,6% των μικρομεσαίων

Δημοσίευση: 23-07-2009 18:49 από Ομάδα TVXS
Προβολές: 78 - Σχόλια: 0 - Κατηγορία: Οικονομία



Την ασφυκτική κατάσταση στον τομέα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας καταδεικνύει έρευνα του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΒΕΑ), σύμφωνα με την οποία 8 στις 10 επιχειρήσεις δηλώνουν ότι έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση.

ΜΑΦΙΑ: ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Πρόγραμμα... ανατίναξης των φυλακών Τρικάλων

Δημοσίευση: 23-07-2009 19:53 από Ομάδα TVXS
Προβολές: 167 - Σχόλια: 1 - Κατηγορία: Κοινωνικά Θέματα



Έντονες αντιδράσεις πυροδότησαν οι σημερινές δηλώσεις του Διευθυντή των Φυλακών Τρικάλων, κ.Βασίλη Ντάφου, ο οποίος δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, Ράδιο Ζυγός, ότι βρέθηκε φορητή μνήμη (USB memory stick), η οποία περιείχε ένα πρόγραμμα ανατίναξης στον προαύλιο χώρο των Φυλακών Τρικάλων.

2009-07-22

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: ΕΔΩ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ... ΚΟΚΚΙΝΟ.

22.7.09

ΟΙ MEDIAKEΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!http://fimotro.blogspot.com/2009/07/mediake.html

Γράφει ηΑριστέα Μπουγάτσου

Μια από τις συνεργασίες του αφορά τηνΕιρήνη Νικολοπούλου (τώρα στην ΕΡΤ) και την εταιρεία συμφερόντων τηςABOUTMEDIA, η οποία έχει εξασφαλίσει συμβάσεις από τη Siemens (το αναφέρει άλλωστε και στην ιστοσελίδα της). Από τα στοιχεία της δικογραφίας της

22.7.09

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ 8...http://fimotro.blogspot.com/2009/07/8.html

Γράφει η Αριστέα Μπουγάτσου
(από την Ελευθεροτυπία)
...Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε εκλεκτικές σχέσεις με δημοσιογράφους. Το απέδειξαν τα στοιχεία των κοινωνικών εκδηλώσεων που προσεκτικά οργάνωνε, είτε με ταξίδια στο πλαίσιο των αγώνων της Formula Ι είτε σε θέρετρα του Τιρόλο, είτε σε... κλειστά δείπνα στο σπίτι του. Οι συνδαιτυμόνες του δημοσιογράφοι εκπλήρωναν τον κανόνα του power possition στα media, ήταν προβεβλημένοι και περιβάλλονταν από αποδοχή. Ο Παύλος Τσίμας ήταν ένας από αυτούς. Εμφανίζεται ως

22.7.09

ΔΕΙΠΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥhttp://fimotro.blogspot.com/2009/07/blog-post_9359.html

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ FIMOTRO

Είχαμε την πληροφορία. Γι αυτό γράψαμε χθες για την εμπλοκή της Όλγας Τρέμηκαι της Ειρήνης Νικολοπούλου στην υπόθεση Siemens με δείπνα και όχι μόνο. Η Αριστέα Μπουγάτσου έκανε και σήμερα πολύ καλή δουλειά. Δημοσιεύει στην σημερινή Ελευθεροτυπία αναλυτικό ρεπορτάζ. Διαβάστε το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίαςεδώ: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=22/07/2009&id=65894

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ....

, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 10:21 πμ
«Νομικό αλαλούμ και δικονομικά παράδοξο»

ΣΑΡΚΟΖΙ: ΠΟΝΗΡΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕΞΙΑ γσλλιΔΟΥΛΑ

, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 10:38 πμ
Η αποκάλυψη ότι ο Νικολά Σαρκοζί χρηματοδοτούσε δημοσκοπήσεις, οι οποίες δημοσιεύονταν στον φιλοκυβερνητικό Τύπο ως ανεξάρτητες έρευνες, αναστατώνει την πολιτική ζωή της Γαλλίας. Οι Σοσιαλιστές κάνουν λόγο για «σκανδαλώδη συνωμοσία». Την ίδια ώρα, όμως, σπαράσσονται από τις εσωτερικές τους έριδες- τόσο που 200 βουλευτές του κόμματος έκαναν μια απεγνωσμένη έκκληση: «Παύσατε πυρ!»

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ. ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ

, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 10:53 πμ

ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ... ΡΕΜΟΥΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.

Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι στο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 22-07-2009 15:02 από Laou Laou (LL)
Προβολές: 466 - Σχόλια: 3 - Κατηγορία: Πολιτική



«Γνώστης όλης της κατάστασης ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης», είπε στην ανωμοτί κατάθεσή του στην επιθεωρήτρια του υπουργείου Οικονομικών ο βασικός κατηγορούμενος του σκανδάλου της υπεξαίρεσης των 20.000.000 ευρώ από το δήμο Θεσσαλονίκης! Απάντηση δίνει ο κ. Παπαγεωργόπουλος, χωρίς όμως να διαψεύδει το ότι γνώριζε για το θέμα.

ΣΑΡΚΟΖΙ: Η ΚΟΝΤΗ γαλλιΔΟΥΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ.

, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 11:32 πμ
Το νομοσχέδιο για τον «Μεγάλο Αδελφό» στο Ιντερνετ, το οποίο τιμωρεί όσους κατεβάζουν παράνομα μουσική ακόμα και με φυλάκιση, επαναφέρει ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες απασχολεί τη γαλλική κοινή γνώμη εξαιτίας των δημοσκοπήσεων που φαίνεται πως είχε παραγγείλει το Μέγαρο των Ηλυσίων και τις οποίες αργότερα παρουσίαζαν ως «ανεξάρτητες έρευνες» διάφορα ΜΜΕ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

Τετάρτη, Ιούλιος 22, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 11:57 πμ
Το ποσό των 56 δισ. ευρώ εκ των οποίων τα 7,5 δισ. ευρώ μέσω μικρής διάρκειας εντόκων γραμματίων έχει δανειστεί το ελληνικό Δημόσιο από την αρχή του χρόνου, κι ενώ απομένουν ακόμη 5 τουλάχιστον δύσκολοι δημοσιονομικοί μήνες, με το έλλειμμα του προϋπολογισμού να διευρύνεται.

ΑΡΟΥΛΗΣ, ΑΡΟΥΛΗΣ. ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ

Οργια στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων...

Διορίζουν καλοκαιριάτικα τους κολλητούς των κολλητών τους.Αυξήθηκε κατά 50% το προσωπικό και 200% οι δαπάνες.Ερώτηση 29 βουλευτών για τον Άρη...
.
Απίστευτα (;) πράγματα φαίνεται ότι συμβαίνουν και στον ΟΣΚ!
29 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τoν Μιχ. Καρχιμάκη, με Ερώτησή τους στον υπουργό Παιδείας Αρη Σπηλιωτόπουλο αποκαλύπτουν ότι στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων γίνονται ρουσφετολογικές προσλήψεις εν μέσω θέρους χωρίς

ΔΕΞΙΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΔΕΞΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ...

Διώξεις απεργών στην Αγροτική Τράπεζα...

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων στην ΑΤΕ

.
Μια ακόμα αντιπαράθεση, μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων, στην Αγροτική Τράπεζα, οδήγησε, τις προάλλες, σε απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου, για το νέο σύστημα αξιολόγησης.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟ. ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΞΙΑΣ ... ΠΑΠΑΚιας

Σύζυγος υπουργού έπαιρνε λεφτά, υποσχόμενη διορισμούς, για να τα παίζει στα χαρτιά...

21 Ιουλ 2009

Nέο σοκ! Ποιος είναι ο υπουργός...

...που η σύζυγός του έπαιρνε λεφτά, υποσχόμενη διορισμούς, για να τα παίζει στα χαρτιά; Άνω κάτω η κυβέρνηση από νέο σκάνδαλο. Ποιοι είναι οι ...δώδεκα "ύποπτοι"
.
Από τον Άλκη Νίκα
.
Άνω κάτω έχει γίνει η κυβέρνηση από τη διαρροή πληροφοριών -που μεταδόθηκαν από το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra3- σύμφωνα με τις οποίες σύζυγος υπουργού, η οποία έχει πάθος με την πράσινη τσόχα, απέσπασε χρήματα από πολίτες με την υπόσχεση ότι θα διορίσει τα παιδιά τους στο δημόσιο.

ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΜΙΛΑΜΕ. ΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;;

Τρίτη, 21 Ιούλιος 2009

Ισχύει η καταγγελία κ.Βουλγαράκη;


"Ο Βουλγαράκης απασχολεί στο βουλευτικό γραφείο του για να μην πληρώνει ιδιώτες υπαλληλους 2 λιμενοφυλακινες από το γραφείο εθιμοτυπίας του ΥΕΝ που τις έχει κρατήσει με το έτσι θέλω από την εποχή που διατελούσε υπουργός. Ο...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ, ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ.... ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Τρίτη, 21 Ιούλιος 2009

Απηλλάγησαν τα στελέχη της ΕΤΕ και ο διευθυντής του νοσοκομείου Αγία Σοφία για το θάνατο του Παναγιώτη Βασιλέλλη


Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε σήμερα την αίτηση του αντεισαγγελέα του ΑΠ Δ. Λεκκού, που ζητούσε να αναιρεθεί βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου το οποίο έκρινε ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες κατά τεσσάρων διευθυντικών στελεχών της Εθνικής Τράπεζας της... Ελλάδος (ΕΤΕ) και τέως διευθυντή του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία για το αδίκημα της έκθεσης από την οποία προήλθε ο θάνατος του μικρού Παναγιώτη Βασιλέλλη. Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι το απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου είχε την ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία που απαιτεί το Σύνταγμα.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΡΕ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ.

«Παράθυρο» για άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο;

Δημοσίευση: 21-07-2009 17:29 από Ομάδα TVXS
Προβολές: 319 - Σχόλια: 1 - Κατηγορία: Πολιτική



«Παράθυρο» άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο βλέπει η ΑΔΕΔΥ στο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί αύριο στη Βουλή, το οποίο προβλέπει στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών και από συμβασιούχους αορίστου χρόνου.

ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

Καταναλωτικά δάνεια και από ξένες τράπεζες

Με συστάσεις ξορκίζει η κυβέρνηση τις παράνομες χρεώσεις των τραπεζών

Αυστηρές συστάσεις προς τις τράπεζες απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.Τις καλεί να καταργήσουν τις καταχρηστικές χρεώσεις από τις συμβάσεις των δανειοληπτών. Παράλληλα, ανακοίνωσε τη δημιουργία ειδικού γραφείου υποστήριξης καταναλωτών, καθώς και την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας που επιτρέπει στους καταναλωτές να λάβουν δάνεια και από άλλες χώρες της Ε.Ε..

2009-07-15

ΡΕ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;;

Μητσοτάκης: Δεν ήθελα πραξικόπημα στην Κύπρο

http://kostasxan.blogspot.com/


Επιστολή στα «ΝΕΑ» έστειλε ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για το απόρρητο υπόμνημα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ της 28ης Ιουνίου 1965.
Στο υπόμνημα ο τότε υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Παπανδρέου σε κλειστό δείπνο στο σπίτι του με προσκεκλημένο τον Αμερικανό διπλωμάτη Ρίτσαρντ Μπάραμ εμφανίζεται, μεταξύ των άλλων, να υποστηρίζει ότι το σχέδιο Άτσεσον θα έπρεπε να επιβληθεί στον Μακάριο «με πραξικόπημα, αν χρειαστεί».
Η επιστολή του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:
«Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδος σας, του περασμένου Σαββατοκύριακου, 11-12 Ιουλίου, υπό τον εντυπωσιακό δισέλιδο τίτλο “Στο σπίτι του Μητσοτάκη μαγειρεύτηκε η Αποστασία”, έχω να πω τα εξής: Διάβασα και εγώ, με ιδιαίτερη προσοχή και πολύ ενδιαφέρον, σε φωτοαντίγραφο το αμερικανικό έγγραφο, στο οποίο ο συντάκτης σας κ. Δ. Μητρόπουλος στηρίζεται για να βγάλει τα συμπεράσματά του. Το Ίδρυμα “Ανδρέας Παπανδρέου” είχε την καλοσύνη να το θέσει στη διάθεσή μου, μόλις του το ζήτησα.

ΠΑπαΚΙεΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο .. ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΥ(Λ)ργΟΣ... σεμνά και ... χουντικά...

Καλός νόμος, ο κακός νόμος ...

Μικρά Μεγάλα Εγκλήματα

Γράφει ο Μικρός Φωκίων
http://mikrosfokion.blogspot.com/

· Σύμφωνα με τον υπουργό Σαΐνη το ΠΑΣΟΚ είχε περάσει έναν κατάπτυστο νόμο, ο οποίος απαγόρευε την δημοσίευση δημοσκοπήσεων 15 μέρες πριν από τις εκλογές
· Και ο Σαϊνης άλλαξε αυτόν τον κακό νόμο φέρνοντας έναν νόμο που επέτρεπε να δημοσιοποιούνται μέχρι την τελευταία μέρα του προεκλογικού αγώνα
· Ώσπου κατάλαβε ότι έπαψε η ΝΔ να είναι ο βασικός μέτοχος για την επόμενη κυβέρνηση και επανέφερε τον νόμο του ΠΑΣΟΚ
· Τελικά από τις μεταρρυθμίσεις τους δεν γλυτώνουν ούτε οι νόμοι τους
· Το καλό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε γιατί η ΝΔ επανέφερε δικό του νόμο
· Για ψυχιατρείο καλά πάω ή να στρίψω;