2008-12-29

ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ". ΧΑΑΑΑΑ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΧΑΑΑΑΑΑ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΙΚ

Όλοι οι άνθρωποι του ...Προέδρου


"1.Θεόδωρος Ρουσσόπουλος
Αδικημένος και καταφρονεμένος πρώην newscaster, παντρεμένος με ιέρεια της αμερόληπτης δημοσιογραφίας, ειδικός στο real estate, με βαθύ θρησκευτικό συναίσθημα, που τον πολεμά το σύμπαν.
Θα τον βρείτε προσευχόμενο σε Μοναστήρια για το καλό του έθνους και την πτώση των τιμών των ακινήτων.

2.Γεώργιος Βουλγαράκης
Καλογυμνασμένος 50άρης με αγωνιστική θητεία στην ΟΝΝΕΔ του Αβέρωφ, παντρεμένος με θυγατέρα γνωστού συμβολαιογράφου με οικογενειακή παράδοση στις καλές σχέσεις επίσης με Μοναστήρια.
Ενίοτε του ξεφεύγουν βρωμόλογα εις βάρος πολιτικών αντιπάλων σε...

πάρτυ της ΟΝΝΕΔ, αλλά κατά τα άλλα είναι εντάξει παιδί.
Θα τον βρείτε στα νησιά Κέιμαν, Λιβερία, νησιά Σάντουιτς, όπου εδρεύουν οι επιχειρήσεις του.

3.Γεώργιος Αλογοσκούφης
Μέντορας της οικονομίας, σωτήρας του λαϊκού εισοδήματος με όραμα για την κοινωνική δικαιοσύνη.
Κορυφαία στιγμή του ο διάλογος με συνταξιούχο στην Ερμού, “Με 500 ευρώ κ. υπουργέ, πώς θα ζήσω? Με 500 ευρώ δεν θα ζήσετε”.

4.Προκόπιος Παυλόπουλος
Σεβάσμιος καθηγητής, που το φορτώσανε 3 υπουργεία, αλλά παλεύει να τα βγάλει εις πέρας. Είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια, που νιώθει ο πολίτης στην καθημερινότητά του και την πάταξη διάφορων αχάριστων, που δεν αναγνωρίζουν την κοινωνική δικαιοσύνη, που πέτυχε η κυβέρνηση και του σπάνε τις τράπεζες.
Σινεφίλ με αγαπημένες ταινίες , “Τρελές σφαίρες”, “Βρώμικος Χάρυ”, “Ο μπάτσος του θηριοτροφείου”.
Αγαπημένο άσμα “Ο χάρος βγήκε παγανιά”.

5.Θεοδώρα Μπακογιάννη – Μητσοτάκη - Κούβελου
Μεγάλη πατριωτική μορφή, προιστάμενη του ΥΠΕΞ, με εθνικές επιτυχίες, όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας χαρτών που δείχνουν την Ελλάδα στη Λαμία, που τώρα με Ντόρα φτάνουν και μέχρι τη Λάρισα.
Συχνάζει στο Κολωνάκι και ενισχύει ανά εβδομάδα την αγοραστική κίνηση των παρακείμενων φτωχομάγαζων. Θέλει να γίνει πρωθυπουργός για να προσφέρει και από εκεί στην Πατρίδα.

6.Δημήτριος Αβραμόπουλος
Bon viveur της πολιτικής, ευπατρίδης, ο οποίος αναμόρφωσε το ΕΣΥ, που επί υπουργείας του, γέμισε τα νοσοκομεία με νοσηλευτές και γιατρούς. Καταπολέμησε το “φακελάκι” με αποτέλεσμα και ο μη προνομιούχος Έλληνας, όταν μπαίνει σε κρατικό νοσοκομείο να μην επικοινωνεί πλέον και με το συνδημότη του “κοράκι”.
Θα τον βρείτε στο μετερίζι του αγώνα για τη δημόσια υγεία, επίσης στην Πλατεία Κολωνακίου.

7.Γεώργιος Σουφλιάς
Εθνικός αναμορφωτής της Χώρας με τα μεγάλα έργα που πραγματοποίησε.
Ο Υπουργός που καταπολέμησε τους “νταβατζήδες εργολάβους” και κλαίει όλη η Εκάλη.
Αγαπημένο μότο “λίγο πιο δυνατά”.

8.Φάνη Πάλλη - Πετραλιά
Η γυναίκα που επί υπουργίας της έδειξε στο μέσο Έλληνα, ότι και μετά τα 70 υπάρχει ζωή και πρέπει να προσφέρει στην οικοδομή και στο μηχανουργείο.
Βοήθησε στην εξάλειψη του χάσματος των γενεών αφού πλέον ο εγγονός θα εργάζεται στο ίδιο γιαπί με τον παππού του.

9.Ιωάννης Πρετέντερης
Μάχιμος γκαουλάιτερ του δελτίου ειδήσεων, που φροντίζει με αγωνιστικές κορώνες να συνθλίβει κάθε αναρχοκομμουνιστική άποψη, να βγάζει τον Πρόεδρο στάνταρ καταλληλότερο και να εξυμνεί το έργο της Κυβερνήσεως.
Αγαπημένη ατάκα “κάποιος να μαζέψει τα κωλόπαιδα, πού είναι η Αστυνομία?”.
Όνειρο του, να τον διορίσει ο Πρόεδρος αττικάρχη.

10.Αλέκα Παπαρήγα
Αγωνίστρια με λαική καταβολή, ψιλοπαρωχυμένο look, η οποία φροντίζει την κατάλληλη στιγμή, όταν τα πράγματα για τον Πρόεδρο σφίγγουν, να προσφέρει χείρα βοηθείας κατακεραύνωντας τα κωλόπαιδα, που κάνουν φασαρία, τα οποία υποκινούνται από τη CIA, τη Μοσάντ, τους Γκρίζους Λύκους, τη Χαμάς, τους Αυτόνομους Νεφελίμ, τους Εξεγερμένους Καλλικάντζαρους.
Αγαπημένες ατάκες: “Η κεντρική επιτροπή, το πολιτικό γραφείο, της πολιτικής γραμματείας, της γενικής γραμματέως του κόμματος” και “περιμένετε την συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου τον άλλο μήνα για να πάρουμε θέση”.
zbutsas.blogspot.com