2008-12-20

ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Η "ΜΠΑΛΑ" ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑ "ΣΠΑΣΙΜΑΤΟΣ" ΣΤΟΝ "ΚΟΣΜΑΚΗ".

Σάββατο, Δεκέμβριος 20, 2008, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 2:58 μμ
Ακομη ενα μεμονωμενο περιστατικο
βρισκεται υπο πληρη εξελιξη...


Στον ανακριτή με κακουργήματα στην πλάτη, δαρμένος και παρά την παρουσίαση αυτοπτών μαρτύρων που βεβαιώνουν κατηγορηματικά ότι χτυπήθηκε άγρια και συνελήφθη χωρίς λόγο, οδηγήθηκε χθες ο 23χρονος έφεδρος Γ. Γρηγοριάδης, ο οποίος συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Η σύλληψή του έγινε μετά το πέρας της πανεκπαιδευτικής πορείας όταν ο νεαρός φαντάρος, που υπηρετεί στην Κω, μαζί με έναν φίλο του και την κοπέλα του περπατούσαν στην οδό Πανεπιστημίου κατευθυνόμενοι προς την Ομόνοια, αλλά είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω σε διμοιρία ΜΑΤ, οι άντρες της οποίας κυριολεκτικά πέρασαν από πάνω του. Ο νεαρός φαντάρος που βρισκόταν με ολιγοήμερη άδεια Χριστουγέννων στην Αθήνα και σύντομα αναμενόταν η ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ξυλοκοπήθηκε και συνελήφθη εν μέσω διαμαρτυριών αυτοπτών μαρτύρων. Μάλιστα όταν μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπό του, του ανακοινώθηκε ότι παραπέμπεται στον αρμόδιο εισαγγελλέα, με την αιτιολογία ότι «πετούσε μολότοφ».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αρκετοί είναι οι μάρτυρες που σκοπεύουν να καταθέσουν μια διαφορετική ιστορία. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο δικηγόρος Παλαιολόγος Παλαιολόγου, ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό και όπως δήλωσε χθες «το παιδί αυτό χτυπήθηκε άγρια και συνελήφθη χωρίς λόγο. Εκεί που βρισκόμασταν όλοι τη δεδομένη στιγμή, ούτε πέτρες ούτε μολότοφ έπεφταν»...

Κυριε παυλοπουλε,ακομη ενα μεμονωμενο περιστατικο χουντικου χαρακτηρα βρισκεται σε πληρη εξελιξη...
Ποσο πιο χαμηλα θα φτασετε τη δημοκρατια μας ρε καργιολιδες;;;

ΠΡΕΖΑ TV
20-12-2008