2009-06-28

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΦΑΛΙ. ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ Ε9... ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ...

Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009

"Δεν υπάρχει λάθος στα Ε9"


"Εδω και 6 χρόνια φτιάχνω δηλώσεις. Πέρσι αποφασισά καποιες δηλώσεις να τις υποβάλω ηλεκτρονικά. Παρατήρησα ότι σε όσους...
έκανα ηλεκτρονικά το γνωστό... ειδοποιητηριο δεν έχει έρθει ένω σε όσους έκανα γραπτά εχει έρθει σε όλους. Επίσης αναγκάζει για εκ νέου κι οχι για τροποποιητική. Επειτά απο αρκετή αναζητηση και αφου ρώτησα, αντιληφθηκά οτι... δεν υπάρχει λάθος στα Ε-9 των ανθρωπων. Απλα αναγκάζουν όλους να τις κάνουν ηλεκτρονικά ωστε να υπάρχουν σε ειδικές βάσεις δεδομένων για καλύτερη διαχείρηση. Κακονικό φακέλωμα δηλαδή! Αντι να ενημερωσουν και να πουνε ότι θέλουν να τις ψηφιοποιήσουν για να μπορούν να τις διαχειρίζονται καλύτερα και να ξέρουν τι τους γίνεται, αναγκάζουν με την δικαιολογια "σημαντικου λαθους" να τις φτιάξουν εκ νεου. Σαν δεν ντρεπονται."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣhttp://troktiko.blogspot.com/2009/06/9_5204.html


Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009

Να γίνει θέμα στις ειδήσεις το Ε9

"ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ Ε9 ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ !!!!!!
ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ;
ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ;
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ;"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣhttp://troktiko.blogspot.com/2009/06/9_7897.html


Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009

Είναι ούφο οι άνθρωποι βάζουν ηλικιωμένους να κάνουν το Ε9 μέσω ίντερνετ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

"Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ζητά απο υπερήλικες κατόχους ακινήτων να υποβάλλουν εκ νέου δηλώσεις Ε9 μόνο μέσω διαδικτύου!

Συγκεκριμμένα η ειδοποίηση που πήρε ο 82-χρονος πατέρας μου γράφει οτι «προέκυψαν σημαντικά... λάθη ή παραλείψεις με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται εσφαλμένη εικόνα της περιουσιακής σας κατάστασης.

Για το λόγο αυτό καλείστε .... να συνδεθείτε στο διαδίκτυο (internet) και να υποβάλλεται εκ νέου δήλωση.»

Μήπως ξέρει κανένας απο τους genious τεχνοκράτες του Υπουργείου τι πρέπει να κάνει τώρα ο πατέρας μου που δεν γνωρίζει τι εστί internet;

Ασε που δεν κατάλαβε και εάν εχει λάθη ή παραλείψεις .

Μάλλον οι ειδοποιήσεις αφορούν πολίτες άλλης χώρας και οχι της Ελλάδας.

Οσο για τα γκόλντεν μπόϊς του Υπουργείου που σκέφτηκαν τον τρόπο αυτό φαίνεται οτι εργάζονται στο υπουργείο διαδικτυακά γιατί μοιάζουν να ζούν αλλού. "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣhttp://troktiko.blogspot.com/2009/06/9_28.html