2009-06-21

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΕΤΑΙ" Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ.

Κυριακή, 21 Ιούνιος 2009

ΣΟΚ! Απίστευτη απάτη από Ψυχάρη! Ντροπή! - Έβαλαν από το κεφάλι τους στο "Βήμα" ότι έγινε η συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν που τελικά δεν ήρθε!!!


Ίσως είναι η μεγαλύτερη απάτη στην σύγχρονη ιστορία του τύπου! Ο Σταύρος Ψυχάρης έβαλε την ...ταφόπλακα της απάτης στο "Βήμα της Κυριακής". Επειδή βιαζόντουσαν να κλείσουν και να πάνε στην βίλα τους στο Πόρτο Χέλι περιγράφουν με κάθε...λεπτομέρεια την συνάντηση του Ερντογάν με τον Καραμανλή στο Μαξίμου που τελικά ακυρώθηκε αφού ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν ήρθε στην Ελλάδα! Αλλά δεν πρόλαβαν να αλλάξουν την απάτη τους παρά μόνο στην Αθήνα. Στην επαρχία έχουν φύγει τα φύλλα με ψευδές ρεπορτάζ και λεπτομέρειες που έβγαλαν από το κεφάλι τους για την μαιμού συνάντηση! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!

Γράφει ο Ν.Χασαπόπουλος:

"Το παγωμένο χαμόγελο του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν και του Κ.Καραμανλή καταγράφηκε χθες το απόγευμα στην συνάντηση που ...
έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν το θέμα της λαθρομετανάστευσης που ήταν στην ατζέντα αλλά και προβλήματα της οικονομίας.
Τον πρωθυπουργό συνόδεψε ο νέος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου και ο Εγκεμεν Μπαγίς (υπουργός επικρατείας).Ο Ερντογάν ήρθε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια του μουσείου με τους φουσκωτούς του, με 5 σωματοφύλακες οπλισμένους σαν αστακούς".

Αυτά και άλλα γράφουν στο "Βήμα" και πλέον δημιουργείται μείζον θέμα αναξιοπιστίας για την Κυριακάτικη εφημερίδα. Οι άνθρωποι έγραψαν το ρεπορτάζ από την Παρασκευή γιατί θεώρησαν ότι κάπως έτσι θα πάνε τα πράγματα. Θα συζητήσουν για τους λαθορμετανάστες κ.α. και θα πέσουν μέσα. Έλα όμως που ο Ερντογάν ακύρωσε;

Το θέμα της μαιμουδιάς είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και σε λίγο επανερχόμαστε. Όσοι έχετε το φύλλο στην Α11 σελίδα κρατήστε το είναι συλλεκτικό.


Kαι το "Έθνος" έχει μούφα ρεπορτάζ για την συνάντηση που δεν έγινε ποτέ


Μετά τον Ψυχάρη και ο Μπόμπολας στο "Έθνος" είχε ρεπορτάζ από την συνάντηση του Ερντογάν με τον Καραμανλή που βέβαια ακυρώθηκε αλλά η αλήθεια είναι ότι το πάει πιο διακριτικά.
Δεν παύουν όμως να θεωρούν δεδομένη την συνάντηση του Καραμανλή με τον Τούρκο πρωθυπουργό.



Share on Facebook



Κυριακή, Ιούνιος 21, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 1:10 μμ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ,ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΜΑΪΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΡΙΣΗ!!!

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΙΚΙΣΜΕΝΑ,ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΛ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2009