2008-03-29

Κουκουλώνουν τις μίζες της Siemens...

http://press-gr.blogspot.com/2008/03/siemens.html


""...οι Γερμανοί με αντάλλαγμα την εκχώρηση του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom! Αποκάλυψη - σοκ του Press-gr για το παρασκήνιο.....
Η μεταβίβαση του 20% -και κατα πως φαίνεται και της διοίκησης- του ΟΤΕ στην γερμανική Deutsche Telekom έχει πολλές αθέατες πλευρές. Αυτά που ακούμε να καταγγέλονται τις τελευταίες ημέρες μπορεί να είναι σοβαρά, αλλά η "ταμπακιέρα" είναι άλλη.
Για την "μετάβαση" του ΟΤΕ στον έλεγχο της Deutsche Telekom έχει εκδηλωθεί σαφές ενδιαφέρον και από την γερμανική κυβέρνηση. Και η συμφωνία αυτή συνδέεται με ένα άλλο καυτό θέμα. Με το σκάνδαλο της Siemens και την υπόθεση με τις μίζες που μοιράστηκαν από την γερμανική εταιρεία σε παράγοντες της ελληνικής πολιτικής ζωής.
Πληροφορίες που έχουν φθάσει λοιπόν από το εξωτερικό στην Ελλάδα αναφέρουν ότι η γερμανική πλευρά διαμήνυσε ότι η πρόοδος των ερευνών για τις μίζες της Siemens εξαρτάται από τις εξελίξεις στο θέμα του ΟΤΕ.
Με απλά λόγια, το "μήνυμα" είναι το εξής: Για να κουκουλωθεί το σκάνδαλο της Siemens που απειλεί, σχεδόν στο σύνολό του, το ελληνικό πολιτικό σύστημα, προϋπόθεση είναι να περάσει ο ΟΤΕ στον έλεγχο της Deutsche Telekom.
Αμφιβάλετε ότι στο τέλος αυτό θα γίνει;""

ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Ο ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-ΛΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ... ΑΥΓΑ.
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΓΑ....ΣΤΕ (ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-ΛΗ), ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΙ)!