2008-05-29

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ... ΔΕΞΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ καρΑΜΑΝλή!

Κουμπάρος του φονιά ο πρώην Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης

Τετάρτη, Μάϊος 28, 2008

http://press-gr.blogspot.com/2008/05/blog-post_5239.html

Ποιες ...αποφυλακίσεις, κ. Μαρκογιαννάκη;

.
Στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τα δομημένα ομόλογα, εισηγητή η ΝΔ όρισε τον βουλευτή Χανίων και πρώην υφυπουργό Χρ. Μαρκογιαννάκη ο οποίος και πρότεινε την απόρριψη της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.
Κάποια στιγμή λοιπόν που είχε πάρει φόρα, ακούστηκε να του λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΜΙχάλης Καρχιμάκης:
-Για τις αποφυλακίσεις πες μας...
Και λίγο αργότερα, όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης υποστήριζε ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, πάλι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ακούστηκε:
-"Εσύ δεν είσαι που σε διώξανε από την κυβέρνηση γιατί έβριζες τον Λινό;" (Οι γνωστές δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Μαρκογιαννάκης εναντίον του τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στα Χανιά...)
Ακολούθησε πανζουρλισμός στην αίθουσα, ο προεδρεύων ζήτησε "να μην γράφονται στα πρακτικά όσα λέγονται", αλλά οι απορίες έμειναν. Ποιες ...αποφυλακίσεις;
------------------------------------------
Comments:
Μάλλον αυτές τις αποφυλακίσεις

http://www.zougla.gr/news.php?id=1475
Καχριμάκης ρέ, και πάσης Ελλάδος και παντός ΠΑΣΟΚ.

Ο μόνος εκεί μέσα πού έχει πολιτικά @@@βαρίδια, σε αντίθεση μέ τίς δεσποινιδούλες και τίς Κυριούλες πού έχει μαζέψει ο Πρόεδρος ο ..... Δημοκράτης.

Άμα θέλει να δεί εξουσία, θα πρέπει να γίνει όσο ... Δημοκράτης ήταν ο μεγάλος Πατέρας του, πού, αφού καρατομούσε, έβαζε μετά τον Καραγκιοζόπουλο νά παίξει τα ... όργανα.

Ο "λαός" εμπιστεύεται ΜΟΝΟ τραμπούκους ηγέτες, τούς δείχνει εμπιστοσύνη. Ο Καραμανλής τόχει καταλάβει αυτό και .. τραμπουκοδείχνει. γι' αυτό πάει μπροστά καβαλλάρης, παρ' όλο πού από πολιτικές αποφάσεις χρειάζεται ... μεταρρύθμιση...
Εισηγήσεις για αποφυλακίσεις από συγγενικό πρόσωπο στις φυλακές.

Ασκ Βορίνας...
Αποκλειστικά στο καφενείο


Μπόχα . πνιγήκαμε στη μπόχα

Τώρα στο καφενείο

Εχετε αναρωτηθεί πόσους υπηρέτες έχετε;;;

Μη χάσετε την σπαρταριστή απάντηση .Αξίζει να διαβάσετε το χρονογράφημα του καφενείου
Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΙΣΟΒΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, ΒΓΗΚΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΙΤΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΙ, ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΙ, ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ.
Για την ανεξάρτητη δικαιοσύνη ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ
διαφθορά ! διαφθορά! διαφθορά!
φυλακή ! φυλακή ! φυλακή!
Εννοεί την αποφυλάκιση του 30 χρονου ισοβίτη που δολοφόνησε λίγους μήνες μετά έναν φοιτητή στο Ρέθυμνο. Ο κ.Μαρκογιαννάκης ήταν δικηγόρος του στον πρώτο φόνο (και κατόπιν νονός του παιδιού του), ενώ δικηγόρος του 30 χρονού όταν ζήτησε την αναστολή και αποφυλακίστηκε ήταν ο αδελφός του Βουλευτή.

ΕΠΙΣΗΣ....

“Καθάρισε” η ΔΑΚΕ για την αποφυλάκιση του δολοφόνου!

Απίστευτη εμπλοκή στην ιστορία του ανθρώπου που σκότωσε τον φοιτητή στο Ρέθυμνο

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού ALTER ότι ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ των σωφρονιστικών υπαλλήλων των κλειστών φυλακών Αλικαρνασσού βοήθησε έμμεσα στην αποφυλάκιση του 30χρονου δράστη της δολοφονίας, με επιστολή που εμπιστεύθηκε στο δικηγόρο του εγκλείστου και αφορούσε στην άρση του πειθαρχικού που του είχε επιβληθεί για την συμμετοχή του στα επεισόδια της εξέγερσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ανάλογο περιεχόμενο είχε και το γράμμα που παρέδωσε ο αρχιφύλακας της Αλικαρνασσού στον συνήγορο του 30χρονου για την ίδια υπόθεση.

Η δημοσιοποίηση των ονομάτων και το περιεχόμενο των δύο επίμαχων επιστολών- τις οποίες η «Π» είχε αποκαλύψει στις 22 Μαϊου με αφορμή την προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει ο υπουργός Δικαιοσύνης- έχει προκαλέσει πλήθος ερωτηματικών για τις συνθήκες υπό τις οποίες τελικώς ήρθη το πειθαρχικό σε βάρος του 30χρονου και αποφυλακίστηκε. Όπως έχει γράψει η «Π» οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν είναι καθʼ όλα νομότυπες, ωστόσο εγείρεται θέμα ηθικής τάξης.

Οι δύο αυτές επιστολές που δεν είναι πρωτοκολλημένες-είχαν περισσότερο ανεπίσημο χαραχτήρα-επηρέασαν το σκεπτικό του Δικαστικού Συμβουλίου για την ακύρωση του πειθαρχικού και μοιραία το Συμβούλιο Εφετών για να κάνει δεκτή την «υφʼ όρων απόλυση» του 30χρονου. Ήταν κάτι σαν «συγχωροχάρτι» στα χέρια του κρατουμένου.

Μετά την απόρριψη της αιτήσεως από το πρωτοβάθμιο δικαστικό συμβούλιο, ο 30χρονος άσκησε έφεση στο δευτεροβάθμιο. Μάλιστα ζήτησε αναβολή για να εξασφαλίσει αυτές τις δύο επιστολές που προσκόμισε στην συνέχεια και απαλλάχτηκε.

Πάντως χθες στο πλαίσιο του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού της Αθήνας αφέθηκαν σοβαρές κομματικές αιχμές με δεδομένη την ιδιότητα του ενός που είναι συνδικαλιστής, αλλά και αιχμές κατά του διευθυντή των φυλακών της Αλικαρνασσού που μειοψήφησε υπέρ του 30χρονου, στο πρώτο Συμβούλιο. Ενώ εισαγγελέας και κοινωνική λειτουργός απέρριψαν την αίτηση του 30χρονου για την αποφυλάκιση, ο διευθυντής μειοψήφησε.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ 28-05-2008
Δυστυχως, εμεις φταιμε που αυτοι οι καραγκιοζηδες και κουτοπονηροι πολιτικαντηδες, αποκτουν εξουσια και δυναμη.
Εμεις τους γλειφουμε, για να μας κανουν διαφορες χαρες, που κατα 99%, ειναι παρανομες.
Αρα, αφου ζηταμε παρανομιες,πως μπορουμε μετα, να ζηταμε την τιμωρια τους;
Ετσι, παρανομουντες εμεις για μικροπραγματα συνηθως, αφηνουμε τους αλλους, να παρανομησουν για μεγαλα.