2008-10-11

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΜΑ ΣΑΣ.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2008/10/blog-post_9257.html

Πέμπτη, 9 Οκτώβριος 2008

Ο Σουφλιάς Τσοπάνης και το Μαντρί

Photobucket
Ο Φάνης Ξημεράκης δημιουργεί για το καφενείο

Για περισσότερη σάτιρα satira-epikerotitas.blogspot.com



http://kafeneio-gr.blogspot.com/2008/10/blog-post_2430.html

Πέμπτη, 9 Οκτώβριος 2008

Απερρίφθη η πρόταση της Ελλάδος για επανένταξη στην συμφωνία του Κιότο

Το Κιότο ήταν η Πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και ο Αυτοκράτορας είχε το ανάκτορο του εκεί από 794 μέχρι 1868. Σήμερα είναι έβδομη μεγαλύτερη πόλη με πληθυσμό 1,4 εκ. και ένα σύγχρονο πρόσωπο.

Το Πρωτόκολλο του Κιότο προέκυψε από τη Σύμβαση-Πλαίσιο για τις Κλιματικές Αλλαγές που είχε υπογραφεί στη Διάσκεψη του Ρίο, τον Ιούνιο του 1992, από το σύνολο σχεδόν των κρατών ,.
Στόχος της Σύμβασης είναι “η σταθεροποίηση των συγκεντρώσεων των αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα, σε επίπεδα τέτοια ώστε να προληφθούν επικίνδυνες επιπτώσεις στο κλίμα από τις ανθρώπινες δραστηριότητες”.
Η Ελλάδα, μαζί με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση το επικύρωσε τον Μάιο του 2002 ,κάνοντάς την νόμο του Κράτους τον Απρίλιο του 2004

-Εδω δίνουμε τα εύσημα και στην Ν.Δ και στο ΠΑΣΟΚ!!!!
Για να αποκτήσει ουσιαστική ισχύ το Πρωτόκολλο απαιτείται πλέον μόνο η επικύρωσή του από τη Ρωσία, η οποία έχει κάθε λόγο να το πράξει, αφού αναμένεται να έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη από την κίνηση αυτή.

'Εχουμε σαν χώρα δυστυχώς μια δυσάρεστη εξέλιξη,

Εκτός των μηχανισμών του Κιότο μέχρι νεωτέρας παραμένει η Ελλάδα μετά την απόφαση –βόμβα της Επιτροπής Συμμόρφωσης του ΟΗΕ, να μην άρει την επιτήρηση της χώρας μας.

Αφού χθες στην συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής,απερρίφθη το σχέδιο που είχε καταθέσει η χώρα μας από τον περασμένο Ιούλιο στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και με το οποίο επιδίωκε την επανένταξή της στο Πρωτόκολλο του Κιότο.

Βάσει της προηγούμενης απόφασης της Γραμματείας του Κλίματος, η Ελλάδα όφειλε να πείσει με τα στοιχεία που θα παρουσίαζε ότι θα ελάμβανε όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η λειτουργία και η συνέχεια του μηχανισμού μέτρησης ακόμα και αν αυτό καταρρεύσει..

Δεν έχω στόχο να ρίξω ευθύνες δια του παρόντος σε κανένα .

Προκαλώ δια του παρόντος την ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ

Αν αποτύχουμε ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΟΎΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ

Ο diaporon BL