2008-10-11

...του Ρουσόπουλου και Παναγόπουλου ΤΟ Κ...

Με χρυσά κουτάλια στην ΕΡΤ...

.
...του Ρουσόπουλου και Παναγόπουλου. Στημένοι διαγωνισμοί εκατομμυρίων ευρώ για μεταδόσεις, συνεργεία κλπ. Μια δίκη με μεγάλο ενδιαφέρον γίνεται την Τετάρτη!
.
Πάρτυ κάνουν στην ΕΡΤ -των κυρίων Ρουσόπουλου κα Παναγόπουλου- δύο γαμπροί μεγάλο-στελεχών που τρώνε με χρυσά κουτάλια. Από το πουθενά εμφανίστηκαν ως προμηθευτές και το χουν κάνει μονοπώλιο, αφού τα τελευταία χρόνια παίρνουν όλες τις δορυφορικές μεταδόσεις, τα μοντάζ και τα τηλεοπτικά συνεργεία που αναγκάζεται να δώσει η ΕΡΤ σε προμηθευτές - εξωτερικούς Συνεργάτες. Άλλοτε με απευθείας αναθέσεις και άλλοτε με φωτογραφικούς-στημένους διαγωνισμούς.
Ο τελευταίος διαγωνισμός έγινε πριν από λίγους μήνες. Ήταν για την προμήθεια τηλεοπτικών Συνεργείων και έδινε 750.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον δεύτερο. Ποιοι θα τον κέρδιζαν; Πάλι οι εταιρίες αυτών των δυο γαμπρών υπαλλήλων της ΕΡΤ . Για κακή τους τύχη ο ένας από τους διαγωνιζόμενους πήγε δικαστικά για να βρει το δίκιο του για των στημένο διαγωνισμό και κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα να σταματήσει το διαγωνισμό.
Η δίκη βεβαίως έγινε σε ανοιχτό χώρο και όχι στα κρυφά πίσω από την κλειστή πόρτα της Επιτροπής της ΕΡΤ. Την Τετάρτη 15/10 /08 δικάζεται στην Ευελπίδων η αγωγή….
Ο Τυπικός