2008-11-25

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ... sold out ΕΚΑΝΕ Η ΔΕΞΙΑ! ΑΞΙΑ Η ... ΜΙΖΑ ΤΗΣ!

Τρίτη, Νοέμβριος 25, 2008, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 9:46 μμ
Υπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης
η σύμβαση μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά 
και της κινεζικής CΟSCΟ
για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης 
του εμπορικού λιμανιού του Πειραιά 
τα επόμενα 35 χρόνια έναντι 4,3 δισ. ευρώ.

Η Νεα Δημοπρασια,
φτανοντας στο τελος της διακυβερνησης της,
πουλαει οτι βρει,οσο το δυνατον πιο γρηγορα,
ολοκληρωνοντας ετσι το καταστροφικο της εργο...

Το "κριμα"...στο λαιμο εκεινων που τους ψηφισαν...
και το "χρημα"...στις τσεπες τους...

Αθανατη Δεξια...

ΠΡΕΖΑ TV
25-11-2008


Τρίτη, 25 Νοέμβριος 2008

"Κίνα αλάνι, πάρε το λιμάνι "


"Το Λιμάνι του Πειραιά σε κινέζικα χέρια για τα επόμενα 35 χρόνια. Μια κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί όπως στις περιπτώσεις ΟΤΕ, ΔΕΗ, Ολυμπιακής κτλ. Εγώ ως φιλελεύθερος θα πω το εξής: σκεφτείτε αδέρφια, πως αν πουληθεί όλη η χώρα, δε θα χρειάζεται να πληρώνουμε φόρους πουθενά! (καλά μη βαράτε).
Έχω μια αποκλειστική πληροφορία. Στη συνάντηση Καραμανλή – Χου Ζιντάο στο μέγαρο Μαξίμου, ο Έλληνας πρωθυπουργός για να τιμήσει τον καλεσμένο του μιλούσε με τη βοήθεια χαλασμένου play-back. Ξέρετε… όπως στις κινέζικες μεταγλωττισμένες ταινίες, όπου ακούς ένα “yes master”, αλλά το στόμα του ομιλητή ανοιγοκλείνει τουλάχιστον 25 φορές.

Προς δύο ξανθές υπέροχες υπάρξεις
Ναι γλυκιές μου, το όνομα της Κατερίνης, βγαίνει από το Αικατερίνη. Σήμερα γιορτάζει η πόλη και την τιμούμε με τον καλύτερο τρόπο. Την ερημώσαμε! Σαν μέρα χωρίς αυτοκίνητο είναι. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!

Ρεσιτάλ εξυπνάδας
Τι μπορεί να σκαρφιστεί το ανθρώπινο μυαλό… Δύο παράνομοι μετανάστες κρύφτηκαν σε sleeping-bags, ώστε να μεταφερθούν κρυφά από το λιμάνι της Πάτρας στο εξωτερικό… Αυτό είναι που λέμε εδώ στη Μακεδονία: μπουγάτσα με τουρίστα!

Μωρέ μπράβο το Στελλάκι…
Hummer αξίας περίπου 70.000 ευρώ η Μπεζαντάκου;;; Το πήρα απόφαση. Θα πουλήσω κι εγώ το κορμί μου (όχι όμως στο Δαϊλάκη), μπας και δω άσπρη μέρα…

Μόνο 4 δισεκατομμύρια…
Οι ΗΠΑ πιέζουν την Ελλάδα να ξοφλήσει το χρέος των ελληνικών νοσοκομείων στις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες. Ειδάλλως θα σταματήσουν οι προμήθειες φαρμάκων και υγειονομικού υλικού. Και κάποιοι εδώ ακόμα παρακαλούν να δεχτούν οι τράπεζες τα 28 δις…"

drseeng.blogspot.com